Bunlar dövüşse kim alır?
Yuri Boyka
Bruce Lee
Undertaker
Muhammed Ali
John Cena
Rey Mysterio
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkes Bruce Lee'yi es geçmiş ama videolarını izlememiş büyük ihtimal o adam insan olamaz.
Aralarında 3 tane profesyonel var bruce lee Muhammed Ali ve yuri boyka, Ve bence bruce lee bu ikisinin ağzını burnunu kırar.
Scott Adkins ve Bruce Lee prof değil. Fiziksel olarak artıları veya akrobatik hareketler yapan aktörerle prof birisi arasında dağlar fark var.
@MadJackThePirate Yuri boyka dövüşçüdür iyi araştır. Zaten bruce lee ye prof değil dedin ya bütün dünya seni kınıyoruz şu an :D Adam amerikanın en büyük dövüş okullarını açtı dövüş sanatları arasına yenisini kattı Amerika ve çinde meydan okuyup yenmediği bir tane dövüş ustası kalmamış sen çıkmış prof değil diyorsun. Yuri dövüşmeyi biliyor amatör kick boxçu prof olmadan önce aktör oldu sanırım bu insanların geçmişlerini araştırmamışsın bro. Bİr bruce lee kadar olmayacağı için bruce lee döver dedim. Boxta dünyanın en iyisi olmak demek bir dövüş kazanabileceğin anlamına gelmiyor çünkü karşında box kurallarına uygun bir dövüşçü olmayacak buna istinaden de bruce lee döver dedim. Rica ediyorum en azından bruce lee yi araştır sen aktör olduğu için mi efsane oldu zannediyorsun bruce yi bro?
ikisini de çok iyi araştırdım kardeşim mikte tyson veya buakaw gibi hayatı ringde geçen insanlar dahi antrenmanı bırakınca direk formdan düşerler. Bu işler öyle kolay değil. En iyi boksörlerin veya başka dövüş sporlarının gençlikleriyle orta yaşlı halleri arasında bile dağlar fark olur. Yani Bruce lee nin okull açması veya scott adkinsin 10 yaşında dövüş sporuna başlaması onları proflardan öne taşımaz. Hayatı ringde antrenman salonunda geçen biriyle film setinde geçen birisi arasındaa genetik olarak çok yatkın da olsa dövüşmeye yine de dağlar fark vardır. Ben bu işin içinde sayılırım dostum insan bana :) 3 ismi de çok iyi biliyorum.
Bruce lee tüm dövüş sanatlarını biliyor adamın hareketlerini kameralar bile görememiyormuş rlindeli bozuk parayı sen elini kapatamadan yenisiyle değiştirebilirdi eskiden bir cococola kutusunu parmayığla delebilirmiş bide ozamanlar cococola tenekesi çeliktenmiş. Ve dünyanın en güçlüsü ödülünüde almış
Valla bende eski kick boxçulardanım Formunun zirvesinde ölen bruce lee ziker atar diyorum hala. Meydan okuduğu dövüş ustalarının sadece kung fu ustaları olmadığını hatırlatırım Neyse tartışılır durulur ama Muhammed ali ve bruce daha ağır basıyor diğerleri şovmen zaten
yukarıya da yazmışsın yorumu karıştı iyicce :D
Aslında demek istediğim şu Aliyi tabi ki yenebilirler ihtimaller her zaman vardır kesin diye birşey yok, ama prof sporcular ringde durdukça gelişir ve günde 5-6 saatten fazla antrenman yaparlar. Scott adkinsin veya bruce lee nin yeteneklerine lafım yok tabi ki insanüstü gibi görünen şeyler yapıyorlar inkar etmiyorum ama gerçek ringde işler çok çok farklıdır. Ali isim olarak ne kadar büyük bak. Bruce lee de gerçek dövüşe bu yeteneği varsa neden aktör oldu :)
@MadJackThePirate bruce lee idmanına başlamak için 5000 yumruk ve 2000 tekme atardı bu sert çalışmak değilmi yani
ATARDI
bilinmeyen ve söylenen şeylere inanmam ben. Ayrıca fizik olarak üstünlük tek etken değil dövüş sporlarında uzaktan bam güm vuruyorlar gibi görünse de ciddi bir akıl oyunu dönüyor o ringde yoksa ne adamlar var yetenekli olan
@MadJackThePirate Muhammed Alinin 6 saat çalıştığına dair kanıt?
Prof boksörlerle de antrenman yaptım biz başlarken aralıksız kum torbasına vuran adam biz antrenmanı bitirip ayağa kalkamaz hale geldiğimizde adam hala durmaksızın vuruyor ve bu dediğim de sıradan bir prof yani ahım şahım birisi değil. 6 saati aaralıksız değil periyodlara bölüyorlar thailand da kamplar var ve sabahları koşu gölge boksu öğlen uykusu akşamları teknik antrenman kum torbası antrenmanı vs. birçok video var ki bunu yapanlar da sıradan profesyoneller. Ali gibi dünya ağır siklet şampiyonunun orada tutunması için zaten onlardan fazla antrenman yapması lazım. Araştır bulursun dostum var antrenman videoları
@MadJackThePirate Abi boksör olmak zaten hiç kolay değil. Sürekli diyet, ter atmak için saatlerce çalışıp su içmemek açlıktan miğdenin delindiğini hissetmek. mental olarak çalışmak teknik olarak taktik olarak, ısınma hareketleri, kas çalıştırma, kondisyon yükleme bunların box çularda olduğunu kabul ediyorum. Ama Bruce aşağı kalır şekilde çalışmadı. Binlerce tekme yumru atar en az 500 kere ayaklarını çekerek zıplar ve şınav mekik çekerdi hemde 2 parmağıyla kanıt mı adam 2 kere ölüm tehlikesi geçirdi vücudunda gram yağ yok diye :)
Ben boksörü savunmuyorum dostum yanlış anlaşılmasın. Ben prof sporcuyu savunuyorum ki o da gözümle gördüğüm için. 2 elle şınav çekmek ve o kadar düşük yağ oranı bruce leenin yaşadığı dönemlerde tabi ki insanüstü gibi görünen şeyler. Ama başlı başına dövüşmek bu tip fiziksel üstünlüklerden daha farklı birşey istiyor. Örnek şuna benziyor süper bir top cambazı düşün topla neler neler yapıyor adam. Peki bu kişi sahada messiden daha iyi oynayabilir mi futbolu :) Anlatmak istediğim şey bu. İhtimal her zaman vardır, yukarı listedeki tüm sporcular yeteneklidir ama herkesin yeteneği kendi dalına. Ben ne olursa olsun insanın hayatta başarılı olacağı ilerleyeceği şeye yöneleceğini düşünüyorum. Scott adkinsin dünya derecesi elde edecek potansiyeli olsa oraya yönelirdi. Tipi düzgün farklı akrobatik yetenekleri var ve para kazanıp ilerleyeceğini düşünerek film sektörüne girmiş. Aynı şey Bence bruce lee için de geçerli :) Benim fikirlerim kolay değişmez dostum seni yorduysam kusura bakma :)
@MadJackThePirate Yok estağfurullah eski bir dövüşçü olarak söylediğin herşeyin altına imzamı atarım haklısın ama brucee yi bu tabunun dışında tutarım. Sadece bruce yi dünyanın geri kalanı için söylediğin herşeyi kabul ediyorum :)
eyvallah :)
Muhammed ali yeni öldü ya herkes muhammed ali der
ölmesiyle alakası yok diğer seçenekler aktör ya da gösteri yapan insanlar. Ali prof boksör hayatı ringde geçmiş biri diğerlerinin şansı yok.
@MadJackThePirate undertaker?
undertaker iri kardeşim irilik güç dövüş sporlarında 1. etken değil. Herkes kendi alanında iyidir. Örneğin Hafthor Bjornsson da dünya strongmen şampiyonu ama bilek güreşinde devon laratt sırıta sırıta yeniyor. Dövüş sporunda da bu yazdığın isimler prof değil Ali dışında. Prof biriyle amatörleri kıyaslayamazsın.
@MadJackThePirate ha o anlamda dediğsen evet doğru Muhammed Ali kendi alanında 1. Undertaker kendi alanında yenildiği oluyor
undertaker amerikan güreşçisi dostum o adamların işi insanları eğlendirip para kazanmak. Diğer insanlarla kıyaslamak komik olur. Araştır bak dünyanın en çok kazanan sporcusuna. O kadar iyi dövüşselerdi zaten Floyddan daha çok kazanırlardı. Prof sporcular 6 saatten fazla antrenman yapıyor günde diğerlriyle kıyaslamak imkansız diyebilirim.
Valla bende eski kick boxçulardanım Formunun zirvesinde ölen bruce lee ziker atar diyorum hala. Meydan okuduğu dövüş ustalarının sadece kung fu ustaları olmadığını hatırlatırım :) Neyse tartışılır durulur ama Muhammed ali ve bruce daha ağır basıyor diğerleri şovmen zaten
@psychoparadıse bruce leenin 1 tane gerçek dövüşünün linkini atabilir missiniz peki :) ikna edemiyorum sizi bir türlü bir de kick boks yapmışsın ben de 4 yıldır muay thai yapıyorum senin esas bilmen lazım bu işi. Prof dövüşçülerle hiç antrenman yapmadın mı
@MadJackThePirate Kardeşim Türkiye de bu işi en iyi yapan adamın 20 yıllık antrenöründen öğrendim kick boksu ekrem usta dan hamit akyüzün hocasından. Bruce lee bütün prof dövüşlerini ünlü olmadan önce yapmış. Geçenlerde bir arkadaşımın tavsiyesiyle internetten baya bildiğin 10 p falan kaliteyle izlemiştim ama inan bulamadım şimdi. Tıpkı yuri gibi o da tv ye transfer olduktan sonra hiç dövüşmedi zaten adam gibi filmi bile yok çok erken öldü hayaliydi 40 a gelmeden hollywood u bırakıp dövüşe dönmek istiyorum diyordu ama 32 de öldürüldü
@psychoparadıse hocalara her zaman saygım sonsuzdur ama ben mantık yürütüyorum. Hepinizin yorumu benim için değerli ama sadece mantık yürütün. Tüm dövüş sporu yapan insanların fiziksel olarak en iyi olduğu dönem 30-37 yaş arası. 40 yaşından sonra zaten en iyi sporcular bile yeniliyor. Bruce leenin filmleri de öyle çok bilinen çok ünlü olan filmler değil neden en iyi dönemlerini öyle muazzam yetenekliyse film setlerinde geçirmiş. Söz konusu paraysa Ali hepsinden çok kazanmıştır. Ben efsanelere çok inanmıyorum.
@psychoparadıse hocalara her zaman saygım sonsuzdur ama ben mantık yürütüyorum. Hepinizin yorumu benim için değerli ama sadece mantık yürütün. Tüm dövüş sporu yapan insanların fiziksel olarak en iyi olduğu dönem 30-37 yaş arası. 40 yaşından sonra zaten en iyi sporcular bile yeniliyor. Bruce leenin filmleri de öyle çok bilinen çok ünlü olan filmler değil neden en iyi dönemlerini öyle muazzam yetenekliyse film setlerinde geçirmiş. Söz konusu paraysa Ali hepsinden çok kazanmıştır. Ben efsanelere çok inanmıyorum :)
@MadJackThePirate Chuck Norris Bruce Lee için 'Biz onla talim yapıyorduk, hiç fena değildi' diyip geçmişti bir keresinde.
@MadJackThePirate Çok saygılı olduğuna yürekteninanıyorum. Muhammed Ali de benim en saydığım dövüşçülerden biridir. Bruce bilinmeyen bir insanken hollywood a geçmedi.% sene takip edildi peşinden koşuldu hiçbir teklifi kabul etmedi. Fİlmlerimi gişe rekorları kırdı döneminin en fazla izlenen filmleriydi. Ama bruce tiger style kung fu ve mind powwer gibi düşüncelerini bütün dünyaya aktarmak isteyen bir adamdı böyle bir hayali vardı. Zaten bu hayali için Çin den Amerika ya gidip orada ünlü spor hocalarına meydan okuyarak ve onları yenerek bazı kesimden destek aldı ve bir okul açtı. Okul açtıktan sonra neredeyse bütün ünlü dövüş hocalarıyla musabaka yaptı ve kazandı. Zaten Bruce nin öldürülmesinde ki en büyük 2 şüpheli 1 yapımcılar hollywoodu bırakıp filmler çekmeyi red edip okulunu devam ettirmesi ve hatta yeni okullar açmak istemesi,
2-) yun hocanın 3. kez meydan okuyup öğrencileri önünde bruce yenik düşerek bağlantılı olduğu adamlara bruce yi öldürtmüş olabileceği.
@psychoparadıse süper bir top cambazı düşün topla neler neler yapıyor adam. Peki bu kişi sahada messiden daha iyi oynayabilir mi futbolu Anlatmak istediğim şey bu. İhtimal her zaman vardır, yukarı listedeki tüm sporcular yeteneklidir ama herkesin yeteneği kendi dalına. Ben ne olursa olsun insanın hayatta başarılı olacağı ilerleyeceği şeye yöneleceğini düşünüyorum. Scott adkinsin dünya derecesi elde edecek potansiyeli olsa oraya yönelirdi. Tipi düzgün farklı akrobatik yetenekleri var ve para kazanıp ilerleyeceğini düşünerek film sektörüne girmiş. Aynı şey Bence bruce lee için de geçerli Benim fikirlerim kolay değişmez dostum seni yorduysam kusura bakma :)
@psychoparadıse Bruce Lee'i tanımlayan şey dövüşçü değil, sporcudur. Bruce Lee doğu felsefelerini batıya pazarlayan, kung fu'yu bir spor haline getiren ve Dünya'ya tanıtmaya çalışan bir adamdı.
Lakin Çin'de öyle çok da iyi bir geçmişi yok, son girdiği dövüşü zar zor kazanınca çok bilinen Jet Kwun Do'yu geliştirmiş birisi.
13 yaşındaki Jet Li'nin kılıç kullanışını gördüğümden beri Bruce Lee'nin işi dövüş sanatı olarak değil bir spor olarak aldığını farkettim ben.
@Ragnar_Lodbrok bunu diyorum işte arkadaşın sorduğu soru hangisinin dövüşse yeneceği. Prof sporcu avantajlıdır. Ona kalırsa saçma diyeceksiniz ama Aliyi yenecek birçok boksör var. Efsaneyi yaratan ülkedir veya etrafındaki insanlardır. Büyük paralar kazanmak için bizleri kandırmacadan ibaret her şey.
Cevap
15Cevap
Hafthor Julius Björnsson hepsinin imüğünü sıkar
img.youtube.com/vi/wTWk84kNHeA/hqdefault.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=IkkL-bAH8H4
herkes kendi alanında başarı yapar dövüş sporunda prof boksöre max 1 dakika dayanır hafthor :)
@MadJackThePirate 650 kiloluk tomruğu sırtlayan adam bilek güreşinde yenilse ne yazar? Dayak atmakla yıkılmaz la bu herif.
Ayrıca Jet Li Bruce Lee'den daha başarılı bir dövüşçülük kariyeri olan bir adam.
hahahhah :D
650 kiloyu kaldırıyorsa niye prof boksa başlayıp çok daaha fazla para kazanmamış :D
dostum dövüş sporları çok ayrı bir dal saf kuvvetle alakası yok. Bu videoyu yollamamın nedeni ikisi de güç sporu biri bilek diğeri tüm vücut ama bilekçi kendi alanı olduğu için yeniyor çok rahat. Benzer spor gibi görünse de. Dövüş sporu ikisinden de çok ayrı bir kulvar. Şimdi bilekte bile yenilen biri gidip wladimir klitschkoyu boks yapsa yener diyebiliyorsan sadece gülerim :D
@MadJackThePirate Klichko'yu sevmem, yumruk atınca eldivenle kaş falan açıyor.
Björnsson safi ayıdır, ben sana onu biraz geyik olsun diye attım. Emin Boztepe'i koy, o dahi ebesini ziker yoksa.
Emin boztepe de o kadar iyiyse neden kenar mahalle salonlarında wing chun konferansları vermiş sadece gidip prof olup para içinde yüzmemiş :)
@MadJackThePirate Yahu senin kafana göre illa turnuvalara katılıp dövüşçülük yapması gerekiyor heralde milletin? Horoz dövüşü meraklısı değildir belki adam.
Peki dostum dediğin gibi olsun ben daha fazla tartışamicam dayanma gücüm kalmadı
Bruce Lee ve Ali varken diğerleri faso fiso da ikisinden Ali alır büyük ihtimal. Ama Anthony Joshua hepsinden fena olacak gibi.
bruce lee dünyada henüz onun kadar iyi dövüşçü gelmedi
Şimdi işin ciddi durumunu göz önünde bulundurun muhammet ali yarısından çoğuna tek atar. Öldüğünden falan değil
bruce lee dunyanin gelmis gecmis en iyi dovuscudur 😊
Bruce Lee kadar teknik dövüşeni yok, Bruce alır.
Babam.
gerçek dövüşü soruyorsan muhammed ali tabi ki
Ben döverim sen getir :)
Rahmetli Muhammed Ali
Muhammed Ali alır. Kimse bir ölüyü yenemez :D
bruce lee hiyyaa😂ama john da çok güçlü abi ya
babam hepsini döver ya
Bruce lee
Yuri boyka gidiyoruz
Muhammed ali
yuri boyka
Muhammed ali