Soru ve anket yukarda
Ben güçlüyüm
Sevgilim güçlü
Eşim güçlü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
ya bu o kadar tartışmalı bir konu ki bence erkeğin maddi olarak daha güçlü olması ilişkiyi daha sağlam bir temelde tutuyor ilkel gelse de bunu bu şekilde dile getirmek bence de doğrusu bu çünkü erkekler saygı duyulmasını istiyor insan kendisinden güçsüz birine saygı duymamaya kurulu bir sisteme sahip sanki o yüzden erkeğin kadına bakabilecek durumda olması lazım diye düşünüyorum taş devrinde bile bu böyleydi erkek avcı kadın toplayıcıydı. ama manevi olarak kadınlar daha dirayetli geliyor bana erkekler daha hızlı moral bozuyorlar daha hızlı sinirleniyorlar kadınlar onlar gibi tepki verdiğinde de abartıyor oluyorlar kendi verdikleri tepkileri hiç görmüyorlar. örneğin benim erkek arkadaşım evden defalarca şirkette yarım saat işim var diye çıkıp 4-5 saat gelmediği oldu. geçen gün benim acil ofise geçmem gerekti gece sen rahatını bozma 5 dk kapıdan bilgisayarı alıp gelirim dedim sonra dayanamadım hemen şurada bakayım dedim yarım saat ofiste kaldım bu arada ofiste tek başımaydım ve konum bilgim de hep açıktır ama hemen görüntülü aradı napıyorsun hani geliyordun hemen diye. üstüne de gelmiyorsan gelme ya ben yatıyorum vs yazmış. kadınlar daha sabırlı ama yarım saat yüzünden kavga etmez anlayışla bekler.
Cevap
0Cevap
Erkek olsa bile ruhen çok çökük oluyorlar o bedenen ben ruhen daha güclüyüm
Ben iki türlüde güçlüyüm
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?