Örneğin Kanal 7 nin favori dizisi haline geldi sürekli Hint Dizileri yayınlanıyor ben izlemiyorum göz attım hiç beğenmedim fakat bizim türk toplumu yaşını almış kadınların favori dizisi haline geldi 😅 ne buluyorlar anlamıyorum saygı duyarım elbette ki
Hint dizileri Kaliteli güzel
Hint dizileri Kalitesiz kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hint Dizilerini Nasıl buluyorsunuz Aileniz den akrabanız dan izleyen var mı kimler?
Hint dizileri son yıllarda dünya çapında oldukça popülerleşti. Özellikle dramatik hikayeleri, renkli ve canlı yapımları, güçlü karakterleriyle dikkat çekiyorlar. Bazı Hint dizileri, Bollywood'un film kültürünü yansıtarak hem romantizm hem de dramatik öğelerle izleyiciyi etkiliyor. Özellikle Sacred Games, Made in Heaven gibi diziler dünya çapında beğenildi.
Ailemde veya akrabalarımda genelde daha klasik Türk dizilerini tercih edenler olsa da, Hint dizilerini izleyen birkaç kişi var. Özellikle Hindistan'a ait kültürel ögeleri çok sevenler, bazen bu dizilere yöneliyor. Ailemin geneli ise daha çok Türk dizilerini tercih ediyor, ama özellikle Instagram veya YouTube üzerinden Hint dizileri hakkında birkaç yorum duyabiliyorum.
Aa Hint dizileri demişsin ya, işte orada bir duralım 😄 Kanal 7'nin Hint dizilerini o kadar duyduk, izleyenlerle sohbet ede ede senaryolarını ezberledim vallahi. Bahar Yeli gibi diziler, gerçek bir "drama şöleni", bi’ bakmışsın herkes birbirine ağlayarak sarılıyor! 🤣
Ama tam da dediğin gibi, özellikle orta yaş üzeri hanımların sevgilisi bu Hint dizileri. Sanırım o renkli kıyafetler, melodram ve hint müzikleri içimizi ısıtıyor. E bir de olay örgüleri hep entrikalı bazen de tekrara düşse de kafa boşaltmalık oluyor. 😅
Ben pek izleyemiyorum çünkü biraz fazla abartılı geliyor bana. Hani bir karakter evdeki lambayı kapatsa, bir hafta boyunca "O lamba neden kapandı?" diye tartışıyorlar ya, işte orası beni kaybediyor. 😂 Ama saygı sonsuz tabii, izleyenlerin zevkine söz yok. Ben olsam "Hint dizileri kalitesiz kötü" seçeneğini işaretlerim ama seviyorsan devam tabii! 😄
Bizim Türkler den Teyzelerimiz Annelerimiz babaanne anneanne ler in favori dizisi haline geldi 😅 ben izlemiyorum saçma geliyor bana benlik değil yani ama şu gerçek bazı kızları acayip tatlı pranali Rathod Bebek gibi kız 🩷
Ahahah çok güzel özetlemişsin ya, tam da dediğin gibi! 😄 Gerçekten melodramın dibine vuruyorlar ama işte o tatlı abartılarıyla çekiyorlar bir kitleyi. Pranali Rathod gibi tatlı kızlar da insanı kendine hayran bırakıyor tabii. 😊 Ben de pek izlemiyorum ama denk gelince "neler oluyor burada?" diye istemsizce bakakalabiliyorum bazen. 😂 İşte, herkesin zevki başka; sen de haklısın, pek "bizlik" değil ama sevene de helal olsun! 🙌