abi aşırı saçma bir şekilde bağlıyor dfhdjdhjd 1 bölüm izledim kurtulamadım. Çook sinir bozucu ve saçma ama izleyesim geliyor hjghfj ah gopim vardı bide 150milyon bölüm sürmüştü kadın torununun torununu gördü benden genç duruyordu fhdfjhjdjg kıyafetleri çok güzel ama jfhjdfhdj
İkimizin yerine diye bir dizi vardı ulan 1.5 sene boyunca annemle oturduk onu izledik. Çocuk büyüdü doğurdu geberdi onun çocuğu büyüdü etti diyesiye resmen 1.5 sene oldu. Birde hint dizileri kısa olurmuş bu dediğim dizinin 4 bölümünü birleştirip bize yayınlıyorlarmış.
Kanal 7, de bir tanesinin bağımlısı olmuştu bizimkiler yalancı yazmıydı öyle bir şey hepsinin kafası minibüslerin önündeki köpek gibi sallanıyordu konuşurken diziyi ti ye alıyordum sabote ediyorum diye kapıyı kitliyor diye içeri almıyorlardı😁
Allah korusun en son kadın.338 sniper kurşununu eliyle tutup adamı kurtaran mı dersin eliyle arabaya takla atan mı dersin kürdanla otobüs deviren mi dersin birde dizi mi izleyecem evdekiler istese bile izlettirmem ıq mü kaldı a...