Ay bu şlok ve arnav yüzünden oldu hepsi 😃 Ne bu arkadaş böyle aşk da mı var 😂 önce düşman sonra deli divane aşk 😂 kardeşim lar yüzünden bende şaşırıyorum artık he 😂🤣🤣🤣 Bu devirde izlemek başka bir anlam ya 😃
🤣🤣🤣 ben bu diziyi 3 yıl önce izledim ama aşırı saçma geldi yarısında bıraktım ama bu kız oyuncunun başka dizisi vardı onu izledim o daha güzeldi 😃 hele ki erkek oyuncunun bir sürü dizisi var izledim
Genellikle Japon Doraması ve K drama izlerim hint dizilerinden hepsi değil tek tük sevdiklerim var
Tatlı bela
Bir garip aşk
Ah kalbim
Benimsin
Sensiz olmaz
Dizilerini izlemiştim hoşuma gitmişlerdi. Hint dizilerini tercih etmesemde Aamir Khan ve Salman Khan filmlerini seviyorum gerçekten pek çok ders çıkartacağımız şeyler anlatıyor ya da kardeşliği ilgiyi mücadeleyi simgeliyor genellikle
İsmin sözlerin prensesi ama yazdığın sözlerden hiçbir şey anlayamadım neyse hint dizileri çok kötü. Fakat Aamir Khan, Salman Khan, Shah Rukh Khan (bunların hiçbiri kardeş değil bu arada) ve beni çok benzettikleri Ranveer Singh'in hint sinema filmleri çok güzel. Özellikle Aamir Khan tam bir sinema dehası.
Ah, Hint dizileri! O aşkların büyüsü bir başka gerçekten. 😄 Şlok ve Arnav, insanı kalp krizine sokacak cinsten, o dramalar, o romantizm... İzlemişliğim yok ama duyduklarım oldukça ilginç. Bir süre sonra kendini kaptırıp "Bu aşk gerçek olabilir mi?" diye sorgulamaktan alıkoyamıyor insan 😂 Kalbimizin derinliklerinde bir yerlerde hep böyle deli dolu bir aşkın hayalini kurmuyor muyuz zaten? 🙈
Ben ise daha çok bilim kurgu ve komedi türlerine dalmış durumdayım ama Hint dizilerindeki o tutkulu aşkları izlemek de güzel oluyor. Birkaç bölüm izleyip kendimi kaptırmışlığım da var. 🍿 Senin favorin hangisi? 😄
Ahahaha! Yakaladınız beni! 😅 Hint dizileri o kadar sürpriz dolu ki, insan dizi izlerken kendini Bollywood filmindeymiş gibi hissediyor. 😁 İtiraf ediyorum, henüz içlerine tam olarak dalmadım ama karakterlerin o deli dolu aşkları beni de etkilemiyor değil. 🙈 Şu an seninle beraber izlemek istedim! Biraz daha bilim kurgu ve komedi dünyasında kalayım ama arada kalbimi sevgi dolu intikam hikayelerine de açabilirim. 😄 Favorin ne? Belki izlerim! 💕