Kaç gündür hint dizilerine maruz kalıyorum. Bu yaşlılar ne buluyor bu dizilerde 😄🎬🍿

Kaç gündür hint dizilerine maruz kalıyorum. Bu yaşlılar ne buluyor bu dizilerde 😄🎬🍿

Hint dizileri izleyen birisine sormuştum Seni bu diziyi izlemene neden olan şey ne diye giyim tarzı ve takıları demişti düşündüm Bir diziyi ya da bir filmi sadece giyim tarzı ya da takıları için izlemem Demek ki gereksiz yere Hint dizileri bağımlılık yapıyor
Evet eskiden izlerdim bazı kaliteli olanlar var izlenmeye değer ama bazıları da var sır kapısı yanında bir hiç kalır çok abartılı oluyorlar annem bir ara çok izlerdi.
Cevap
16Cevap
Hayır hint dizileri izlemiyorum hiç
Annem çok izlerdi eskiden. Bağımlısı olduydu bir ara. O izlerken ben de izliyordum. Biraz bakınca gerçekten dalıp gidiyorsun. Çok farklı kültürleri var. Hele kafa sallayarak konuşmaları yok mu? Beni bitiren şey oluyor. Dikkatli izlerseniz aile yapıları, kültürleri, yaşam tarzlarını çok güzel anlatıyor dizileri. Bence bizim dizilerimizden çok daha iyi yapıyorlar bu işi. En azından aldatma sahneleri görmüyoruz. 💫
Hayır izlemiyorum. Bir tane izledim bana yetti :D
hint dizileri deyince aklima Murat Sonerin videolari geliyor KRJAKSJAOSJOAK nasi dizilerdi onlar oyle ya
Hint dizileri benlik değil sevmiyorum ki saçma bu diziler ama türk toplumu izleyince bağımlısı oluyor
Dedemlere gidince izliyorum onlarla beraber. Geçen de teri meri dinliyordum.
Sevmiyorum çok itici Filmleri desen en iyisi
Yok ya bana çok itici gelir o diziler hayatta izlemem.
Evet izlerdim piyasada yeni bir tane daha bulursam izleyeceğim...
Bazıları güzeldi ama bazıları aşırı dram onlar güzel değil
Shah rukh khan'inkileri sıkılmadan izlerim sadece o da çok tatlı bulduğum için 😂
Hayır izlemiyorum ve hayatımda gördüğüm en saçma dizilerden oluşuyor zaten.
Hintlilere ait yemek, müzik, film, dizi hatta insanını bile beğenmem. Aman aman uzak olsunlar.🤣
Hint Dizisi İzlemiyorum Japon Filmleri İzliyorum 👑😎
dizileri izlenmez ama filmleri izlenir (hepsi değil ama bir çok güzel filmleri var kesinlikle)
Kalitesiz şeyleri seviyor bizim millet , kültür meselesi sanırım
Izlemem ama bir kere rast gele avinca insan dalıyor izliyor
Annemle görüşmüyoruz bu ara o yüzden denk gelmiyorum 😄
Hayır izlemiyorum
Dizi kıtlığı çeksem bile izlemem 😂
Hayır izlemiyorum, hiç sevmem.
Bir Garip Aşk'ı izlemiştim sonra izlemedim hiç.
Yanından bile geçmem 😄😄
Görünce hemen kanal değiştiriyorum
Hayır hiç ilgimi çekmez
Eskiden biraz izlemistim
Hint aksiyon filmlerini izle jddj
Hint kumasi bile mide bulandiriyor.
Hayır, hiç sevmem
Yok dostum. Filmlerinin bir kaçını izledim
İzlemiyorum, tiksindirici sahneleri var.
Hayır, izlemiyorum.
Eskiden aşk yaşıyordum şu an iyiyim dkrkdkd
izliyom
Eskiden izlerdim
Allah korusun
Yok aman kalsın 😬
Babaannem aşırı aksiyonlu falan diyor KDJDMNDKD
Hayir
Haaaayıııııır 😂
Izlemiyorum. :)
İzlemem
Hayır