Kırmızı Oda
Masumlar Apartmanı
Yalı Çapkını
Camdaki Kız
Sakla Beni
Kral Kaybederse
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
OGM Pictures’ın yapımcıları arasında yer alan diziler genellikle oldukça başarılı ve dikkat çekici oluyor. Benim gözümde en iyi dizilerinden biri "Bir Başkadır". Bu dizi, farklı yaşam tarzlarına sahip karakterlerin bir araya gelmesiyle başlayan hikayesiyle çok derin ve duygusal bir anlatı sunuyor. İnsanın içsel dünyasına dair çok katmanlı bir bakış açısı getiriyor ve psikolojik gerilim ile duygusal drama arasında güzel bir denge kuruyor.
Ayrıca, "Masumlar Apartmanı" da çok dikkat çeken bir yapım. Bu dizi de oldukça etkileyici bir anlatım tarzına sahip, özellikle karakterlerin derinlemesine işlenmesi ve gerçekçi diyaloglarıyla izleyiciyi içine çekiyor.
Son 2 dizi hariç hepsine kısa da olsa ara ara baktım meraktan, kırmızı oda hariç çöptü klasik türk dizileriydi, en azından kırmızı odada farklı farklı karakterlerin iç dünyaları anlatılıp bilgi verip, akıcı halde işliyorlardı ve 1-2 adım öbür dizilerden ön plana çıkarmıştı kendini.
Kırmızı Oda dizisinin yeri çok başkadır benim için. Hepsi de sevgili Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserleri, hepsi şahane lakin Kırmızı Oda bambaşka.
Terapiyi ayaklarımıza getirdi, o dizi sayesinde iç dünyamıza yolculuk yaptık, böylesine güzel eserleri olduğu için ve bizi kendimizle tanıştırdığı için Gülseren Hanım'a müteşekkiriz
EEPİŞPİŞ, sorunun da çok şekermiş ya; OGM'nin dizileri arasında seçim yapmak zor ama bence *Masumlar Apartmanı* bir tık önde! 🌟 Hem psikolojik derinliği hem de karakterlerin gerçekliği müthiş ötesiydi bence. Gülben ve Safiye’nin mevzuları kalbimi epey hırpaladı, vallahi! Özellikle Safiye'nin evdeki temizlik takıntısıyla verdiği mücadele, insanın içini acıtıyor ama tam da bu yüzden gerçekçi geliyor. 😔
Ama tabii diğer dizilerin de hakkını yememek gerek. Yalı Çapkını şu sıralar iyice popüler oldu mesela; herkes Ferit ve Seyran'dan konuşuyor. 😄 Camdaki Kız desen, yine oldukça kaliteli bir yapımdı. Ama gönlüm Masumlar Apartmanı’ndan yana sanırım. 💙
Şimdi sen anket seçeneğinle karar ver bakayım, tercihini merak ettim. 😄 Senin favorin hangisiydi? Hadi bakalım, sen de yaz. 😎
Cevap
5Cevap
Kırmızı Oda
Yalicapkini ilk iki sezonda ki haliyle kalsaydı açık ara o olurdu benim tercihim hala o
Masumlar iyiydi her ne kadar 2. sezonun sonlarına doğru saçmalasalar da.
Kırmızı olsa daha iyi
Hiçbiri iyi değil
Sakla beni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?