Günümüzün en popüler oyuncularından biri olduğu aşikar :)

Günümüzün en popüler oyuncularından biri olduğu aşikar :)

Merhaba,
Demet Özdemir yaz dizileri denilince ilk akla gelen kadın oyunculardan biridir belki de ilk isimdir diyebiliriz. Neredeyse her sezon bir yaz dizisinde gördüğümüz Özdemir son zamanlarda online platformlar için yaptığı dizilerle de adından söz ettiriyor. İşte birbirinden ünlü Demet Özdemir dizileri

Bu dizi Demet Özdemir'in ilk oyunculuk boşrol denemesi olması açısından önemlidir. 2013 yılında Fox TV'de yayın hayatına başlayan bu dizinin konusu zihin okuyan, düşünce gücüyle nesneleri hareket ettiren insanlar, görünmez olabilen bir genç adam, vücudunun ürettiği elektrik yüzünden sevdiği insana bile dokunamayan bir genç kız gibi fantastik güçlere sahip gençlerin hikayesini konu alır.

Demet Özdemir'in asıl çıkışını yaptığı ve yaz dizilerinin aranan ismi olduğu bu dizi Star TV ekranlarında yayınlanmış olup dizi çok beğenilince kısmen uzatılmıştır. Dizi konu olarak pastanede çalışan yoksul bir kızın zengin bir adamla bir kaza sonucu tanışması ve kıskanç bir kadının da olaya dahil olmasıyla oluşan komik olaylar zincirini konu alır.

Yine yaz dizisi olarak Fox ekranlarında yayın hayatına başlayan bu dizide Demet ÖZDEMİR, Lale Yenilmez karakteriyle karşımıza çıkıyor.
Sınavları istediği gibi geçmeyen Lale karakteri, içkiyi fazla kaçırınca dizideki Onur karakterinden hamile kalır. Bu hamilelik pek de gönüllü olmayan bir evliliği meydana getirecektir.

Start TV ekranlarında yine bir yaz dizisi olarak başlayan Erkenci Kuş, yine zengin holding sahibi bir erkek ve fakir ve sakar kız konusuyla öne çıkmaktadır. Demet Özdemir bu dizide Sanem karakterini oynamış, ayrıca bu dizi yabancı ülkelerde de oldukça fazla beğenilmiştir.

Demet Özdemir'in romantik komedi tarzındaki yaz dizilerinden sıyrılıp dram türünde farklı bir türde oynadığı ilk dizidir. Dizide Özdemir, Zeynep Göksu karakteriyle ve Tv8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkmıştı.

Bu kez TV'lerde değil de Disney + platformunda 7 bölüm olarak tasarlanan bu dizide Özdemir, İlkin karakteriyle karşımıza çıkıyor.
Dizinin konusuna değinecek olursak Dünyayla Benim Aramda, arasının sevgilisiyle zamanla arası soğuyan genç bir kadının sosyal medya üzerinden sevgilisine oyunlar yaparak ilişkilerini tekrar canlandırma çabası konu ediniliyor.
26 Şubat 1992 yılında Kocaeli'nde dünyaya gelmiş olan ünlü oyuncu kariyerine dansçılık yaparak başlamıştır. İlk olarak Efes kızı olarak kariyerine başlasa da sonra TV şovlarında, bazı kliplerde de dans ederek kariyerine devam etmiştir. 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisiyle de oyunculuk kariyerine başlamıştır.
2022 yazında ünlü şarkıcı ve söz yazarı Oğuzhan Koçla hayatını birleştirmiştir.
Cevap
6Cevap
Hiç birisi. Yüz ve rol bakımından ekranlara yakıştıramadığım artı Oğuzhan Koç'a bile yakışmayan birisi.
Okadar çok oynadı ki karıştı
Doğduğun ev kaderindir ve erkenci kuş sanırım
Kurt Seyit ve Şura izlemiştim ben ama çok fazla bakmamıştım oradaki rolü, yeteneği bence gayet güzeldi diye düşünüyorum ama kısa sürmesine üzülmüştüm o dizinin. Başka bir dizi veya filmi varsa izlemedim için bir yorum yapamıyacağım. :)
Demet Özdemir, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim dizisin canlandırdığı Aylin karakteri ile dizi sektörüne adım attı. Kurt Seyit ve Şura, Kaçak Gelinler, Çilek Kokusu, Erkenci Kuş gibi dizilerde yer alan Özdemir ayrıca Tut Sözünü ve Sen Kiminle Dans Ediyorsun? filmlerinde de rol aldı. Doğduğun ev kaderindir dizisinde de rol aldı şu an bir platformda Dünya ile benim aramda rol almaktadır ama en güzel dizisi Çilek Kokusudur.
Ajahahah ebwgtt6
Eğlenece dizilerinden başka ciddi olarak nerde oynadiki
Sana bir sır vereceğim ve Çilek kokusu çok güzeldi.
Ben 13 yaşındayken falan sana bir sır vereceğim dizisi vardi hala arada izlerim😂
Bu kadından gıcık kapıyorum
Dünyayla Benim Aramda dizisi efsane
Oynadığı dizilerin hepsi aynı zaten mk
Başarısız bir oyuncu tavırları yapmacık
aklimda yer edinen bir dizisi olmadi maalesef
Sana Bir Sır Vereceğim
No: 309
ben direk sevişme sahnelerini izliom
Çilek kokusu ve no 309
daha yeni senden duyuyorm
Hiç sevmem
Hiçbirini izlemedim