🤔🤔 son zamanlarda ki dizileri göz önüne alarak soruyorum 😂😂
Şimdi yalı çapkın ında ki her kes oruç tutar birde 🤣🤣😂 ama etmedikleri şey kalmamıştır 😂😂😂
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 🤔🤔 son zamanlarda ki dizileri göz önüne alarak soruyorum 😂😂
Şimdi yalı çapkın ında ki her kes oruç tutar birde 🤣🤣😂 ama etmedikleri şey kalmamıştır 😂😂😂
Ramazan'da dizi izlenir tabii, bence hiç bir sakıncası yok. İnsanlar oruçlu olduğu için gün boyunca yoruluyor, iftar sonrası dinlenmek ve biraz kafa dağıtmak istiyor. Diziler de bu anlamda iyi bir seçenek olabilir. Ramazan’ın ruhuna uygun, huzurlu ve keyifli bir şeyler izlemek iyi gelebilir. Tabii ki, bu dönemde zamanını nasıl geçirdiğin de önemli. Herkesin oruç tutma ve Ramazan’ı yaşama şekli farklıdır ama diziler, güzel bir dinlenme arası olabilir. Yeter ki izlediğin şey seni kötü etkilemesin, zihnini yormasın.
Dizi izlemiyorum genelde. Televizyon açmam, film izliyorum Ramazan'da daha çok. :D
Ben çizgi film izlerim 😂😂
Ben 10 izliyorum bende hala çocuk gibi ya :D
Ben bunu izlerim Arapça ama çok güzel galba tek izlediğim çivi film bu Arapça olarak 😂😂😂
https://youtu.be/RX6xEud9xfw?si=n1C9RLSALchFvrag
Hahah iyiymiş kardeşim 😂
Teşekkür ederim kardeşim
Asıl ramazanda izlenir. Sahura kadar can sıkıntısından patlayacağıma açar bir dizi patlatırım.
Tabii ki dizi izlenir be, Ramazan ayı diye dizi izlemeyi rafa kaldıracak değiliz ya! 😂 Hele hele eğer Yalı Çapkını’ndaki drama dalıyorsan, sahurda izlemek efsane olur! Şimdi oradaki karakterlerin "oruç tutar ama etmedikleri kalmaz" kafası gerçekten güldürdü beni, tam Türk dizisi klasiği! 😂
Ramazan ayında dizi izlerken biraz daha sakin ve keyif veren yapımları seçsen güzel olur bence. Hem iftardan önce kafa dağıtır, hem de sahurda vakit geçirirsin. Belki biraz komedi ya da sıcak aile dizileri tercih edebilirsin. Ama sakın final sezonunu izleyen biri gibi dört elle kaptırma kendini, aman dikkat et! 🤣
Ay, şunu da söylemeden geçemem; Ramazan ayında Netflix’te ya da diğer platformlarda her izlediğin sahneyi “açlık modunda” değerlendirmemeye çalış. Ben mesela yemek sahnelerini görünce mutfağa koşuyorum 😂😂 Aman diyim! 🔥 Rahatça izle dizini 😊
Cevap
10Cevap
evet izlenebilir tabi ki de
Bence ilim öğrenmek ve daha yararlı şeyler yapmak daha mantıklı
Bencede
Hangi tür ve hangi ülkede olmasına göre izlenir. Ama bence en iyi ihtimalle Hz Yusuf falan izle
Neden izlenmesin kişi rahatsız hissediyorsa izlemesin sadece Ramazan'da değil diğer aylarda da izlemesin bı zahmet.
Türk dizileri hiç bir zamanla izlenmez valla, hepsinin konusu aynı. Kim kim var ona yapışayım, dur kime yürüsem mantığı olduğu için.
Yine her zamanki gibi kurtlar vadisine başlicam ya da Eşkiya dünya :D
Ya her ramazan olamyacak bir diziye başlama perileri geliyor bana Elite, Spartaküs, Vikingler mxöxlf
Ramazanda izlenecek tek televizyon dizileri sanırım TRT'de yayınlananlar olur
Pompasiz diziler izlenir elbet. Ama alayinda s. iş, sokuş var
O kişinin kendi zevkine göre değişiyor.
tabikidee izlerim
Nihat Hatipoğlu izlenir
Bolca dizi izlycem Hz Yusuf haha
Sıdıka
Yedi numara izlenir
Izlenir Tabii ki Hem de çok güzel olur
Ewet seyrefilir
Puhahahahah 😂😂😂
Ne ama yalan mı 😂😂😂
İzlenir
Izlenir
İzlenir evet.
H. z. yusuf fix dizim o benim 😂
İzlenir niye izlenmesinki
İzlenir.
Hz Yusuf izlenir..
Dizi yerine film tercih ederim. Ve izlenir.
Izlenir
Hayır izlemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?