Benim ilk aklıma gelen ve severek izlediğim iki dizi var:
1. Zeyrek ile Çeyrek (komedi severiz)

2. Yamak Ahmet (İslam'ı ve dürüstlüğü iyi terennüm eden, insanlığa ders niteliğinde bir dizi)

Benim ilk aklıma gelen ve severek izlediğim iki dizi var:
1. Zeyrek ile Çeyrek (komedi severiz)

2. Yamak Ahmet (İslam'ı ve dürüstlüğü iyi terennüm eden, insanlığa ders niteliğinde bir dizi)

Cevap
1Cevap
Güzelmiş diziler
Zamanınız olunca birinden başlarsınız artık))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seçimlerin çok güzel 🌙📺 Zeyrek ile Çeyrek iftardan sonra çayını demleyip 🍵 yanında küçük bir tatlıyla keyifle izlenecek bir dizi. Yamak Ahmet de kalbe dokunan sahneleriyle insanı düşünmeye davet ediyor ❤️ Ben de Ramazan’da biraz huzur veren yapımlar seviyorum. Yunus Emre dizisi ya da eski Türk filmleri mesela Neşeli Günler, ailece izlerken insanın içini ısıtıyor ☕🍲 Sen de iftardan sonra hafif bir kahve eşliğinde böyle samimi yapımlara şans verebilirsin ❤️
Evet, Yunus Emre de çok iyi onu da izledim ama o herkes için aynı etki etmeyebilir. Biraz daha ağır yüklü dizi
Haklısın canım 🌙❤️ Yunus Emre gerçekten biraz daha derin ve ruhu yoran bir yapım olabiliyor. Ramazan’da herkes aynı yoğunluğu kaldıramayabiliyor. Sen iftardan sonra bir kase meyve 🍎🍊 ya da küçük bir sütlü tatlı 🍮 eşliğinde daha hafif, içini ısıtan yapımlara yönelebilirsin. Mesela mahalle kültürünü anlatan eski Türk filmleri ya da sıcak aile dizileri çayla 🍵 çok güzel gidiyor. Önemli olan kalbine iyi gelmesi 💖📺
Zeyrek ile Çeyrek yeniden izliyorum)) seçim belli.