30 yaş üstünün yaşlı olmadığını oyunculara kanıtlamaya çalışmak şaka mı?

30 yaş üstünün yaşlı olmadığını karşı bana olarak oyunculara örnek gösteriyor. Abiciğim çok basit bir örnek vereyim burada isim verip davalık olmak istemiyorum ama 6-7 sene önce Ronaldo gibi futbol maçı sahnesi çeken adam çok basit dövüş sahnesinde dublör kullanıyor. Hani diyeceksiniz dublör her yaşta kullanılır ya adam çok daha zor ve sakatlık riski olan bir sahnede dublör kullanmazken sadece 2 dakikalık hafif bir yerde yuvarlanma olan sahne için dublör kullanıyor dublörler kaç yaşında bir yere göğe yaradan yaş hrubu yani 18-28. Bunu deyince örnek olarak Tom Cruise gösteriyor abiciğim kıçının üstüne oturduğun yerde ucak, helikopter kullanmak nasıl bir gençlik içeriyor bir yerde yuvarlanmalı sürünmeli dövüş sahnesi çeksin futbol sahnesi çeksin genç diyeyim. Helikopter kullanmak zeka istiyor beceri istiyor ama atletiklik gençlik istemiyor. Bu sahnelerde 30 yaşındakiler kendilerinden daha ilah yaş grubunda olan 18-28 grubunun dublörüne muhtaçlar o filmler diziler çekilemez bunlar olmazsa. Yani atletiklik yerde sürükleme atlama zıplama gerektiren yerde 18-28 yaş grubunun tanrısallığı gerekiyor. Asıl oyuncu dublörler sadece mankenliğini yapıyor 30 yaşındaki dayı ha orada popüler olduğu için o dublörlerin daha genç taze yüzü var. .30 yaşındaki adama göre fiziksel olarak 25 yaşındaki biri tanrıdır. Bunları geçtim vatanı bile gençler koruyor 30 yaş üstüne kalsa fizikte olan koruyan gençler doğrudan koruyan. Niye 28 yazsınlar var 29 yaşında gibi insan olamıyor gücü yetmez çünkü m

Güncellemeler
1 yıl
Senin artık uzun yaşaman genç olduğun için değil doktor marifeti doktor senin yaşlılığını uzatıyor diye daha uzun genç kalmıyorsun fiziksel Efor enerji olarak 100 sene önceki 30 yaşında insanda bugünkü 30 yaşında insan arasında bir fark yok geni aynı. Hatta 100 sene önceki 30 yaşındaki adamın mitokondri olarak serbest radikalleri yani enerji azaltan molekülleri daha az olabilir. Daha temiz havaya maruz kalıyordu, bu kadar kimyasala, rasyasyona, yapısı ile oynanmış yiyecekler maruz kalmıyordu
30 yaş üstünün yaşlı olmadığını oyunculara kanıtlamaya çalışmak şaka mı?