Yaşı geçtikçe kimisi formdan düşer fakat kimisi için de yaş sadece sayıdan ibaret olup gönderildiğine pişman edecek bir performans sergilemeye devam ederler.

Yaşı geçtikçe kimisi formdan düşer fakat kimisi için de yaş sadece sayıdan ibaret olup gönderildiğine pişman edecek bir performans sergilemeye devam ederler.
Yaşlı oyuncular doymuş oluyor hedefleri olmuyor en basit örneği PSG yıllardır dünyanın en iyi oyuncularını transfer ediyordu ama başarı sıfırdı son yıllarda full genç oyuncu aldılar kazanmadıkları kupa kalmadı. Genç oyuncular daha hızlı ve daha istekli oynuyorlar
Kesinlikle hayır. Önemli olan oyuncunun performansıdır. İbrahimoviç 40 yaşında Milan'da oynuyordu, David Beckham 40 yaşında PSG'ye geldi, Drogba 36 yaşında Chelsea'ye geldi, Hagi Galatasaray'a geldiğinde 30 yaş üzeriydi. Önce performansa bakılmalı.
Tugay kerimoğlu ile ilgili bir kaç video görmüştüm.
Yaşlandı diyip premier lige gönderiliyor. Orada efsane oluyor ve döndüğünde de gururumuzsun diye karşılıyorlar.
Ya evet yaş çok önemli değil ama yaşlandıkca organların ve eklemlerin de işlevsizleşmeye başladığını göz ardı edemeyiz. Mesela Ronaldo, 42 yaşına gelecek sözleşmesi bittiğinde, 42 yaşındaki dedeyi napsın Al Nassr
Futbolcu yaşlanınca hemen göndermek, her zaman doğru hamle olmayabilir. Yaş, form düşüşüne sebep olabilir ama tecrübe de bir o kadar önemlidir. Bazı oyuncular 30’larından sonra efsane performans sergileyebiliyor. Burada oyuncunun kondisyonuna, sakatlık geçmişine ve katkısına bakılmalı. Unutma, yaş sadece bir sayı olabilir! 😉⚽
Cevap
11Cevap
Messi ve ronaldo der susarım
Ben football manager oyunumda 28 den sonra hep gönderiyorum, gencler daha iyi ve daha pahaliya satabiliyorsun
Ben satiyorum dostum ya 😅 bir tane yasli bulunduruyorum hep o kaptan oluyor genellikle defans oyuncusu oluyor
Haha jamie vardiyi kastamonuya alirsan ne komik olur 😅 ben 16 17 yasindaki cocuklarla oynuyorum ingiltere 4. Lig de
Hahaha umarim gelir
Iste 2026 yi bekliyorum bende bi ciksa
Haha milliyetci o biraz, ondan gelmez bence
Hahahhaa hadi iyisin, sampiyonluk kesin ozaman
Vardy varsa 1 ligdede sampiyon olursun 😅😅 yakismis logo
Senin kanat oyuncular saglam degil ozaman
Fener yener sizi ya, gördün mü Vardy gercek hayattada milliyetciligi bifakip italyaya gitmis 😅
Yaşa rağmen iyi performans gösteren futbolcular da vardı pepe falan. Hırs ve kaptanlık ruhu da lazım takıma..
Oyuncular mankenler futbolcular da öyle genç arıyor hepsi bizde gençliğimizi yıprattık ortada bişey yok
Yetenekli ise teknik direktör veya teknik ekibe girsin
Takıma katkıdan çok zararı dokunuyorsa artık kibarca gönderilmeli 🫡
Yerine genç ve güzel oynayan topçu bulunursa gönderilmelidir evet.
Performansı düşüyorsa şart.
Okadar para veriyorlar.
Formdan düşmüşse maalesef...
Yeterli sebeb
Sporda duygusallık olmaz
Yaş sadece bi rakam
Muslera gitti yine prime açtı mesela 🥲
Evet bugün sahaya girse seneye kaleye varır 😂
Formunu koruyamıyorsa göndereceksin kuzen
Kesinlikle öyledir.
Evet bu işler böyle
evet hayır kurumu değiller