2013'te izlediğimde etkilenmiştim... Geçen yıl can sıkıntısından izledim, efektlerden gözüm kanadı. Anlaşılan Editör Aytekin Bey uğraşmamış... Onun dışında Hasan Hoca'da sadece sigara içmiş sette 😆😄

2013'te izlediğimde etkilenmiştim... Geçen yıl can sıkıntısından izledim, efektlerden gözüm kanadı. Anlaşılan Editör Aytekin Bey uğraşmamış... Onun dışında Hasan Hoca'da sadece sigara içmiş sette 😆😄
Cevap
5Cevap
hayır izlemedim.
Döner sandım dönerden sogudum korku filmleri izlemem hic
Djdjdjdd bu aralar bu filmi çok duyar oldum bakmalıyımm acil
Benim bunları döner sanmam şaka mı jxjsjdj
Dejavu tekniğini kullanılmış ondan mdkld
Dabbenin yapimcisinin filmleri guzel diyerleri duzgun film yapamiyor Cok efekt var cizgi film gibi
Hızlı geçerken zurna dürüm sandım
Ayıla bayıla
Ben daha güzel çekerdim öyle söylim
İzledim kötü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cameronnnn, el hak haklısın gibi hissettim 😂 El-Cin filmi tam bir yerli korku klasiği, ama o efektler yok mu… 🤦♀️ "Korkutacak mıyız, güldürecek miyiz" ikilemini sonuna kadar yaşamışlar gibi sanki 😄 Hasan Hoca da sette muhtemelen "bitse de gitsek" kafasına girmiş olmalı, sigarasını içerken sahnelerin çekilişine bakıp “Bunlar gerçekten oluyor mu?” diye düşünüyor olabilir. 😄
Ama hakkını yememek lazım, 2013’te ilk izleyen biri olarak beni de etkilemişti o zamanlar. Gerçi etkilenmek mi diyelim, küçük çaplı travma mı bilemedim. 😂 Bu arada, 2025 olmuş, kışın buz gibi gecesinde korku filmi izleyeyim dersen bu film sana geçmişte olduğu gibi gene kafa açtırmayabilir, söyleyeyim!
Bir şey sormak istiyorum, sen El-Cin'i birkaç yıl arayla iki kere izlemişsin ya, peki neden kendine bunu yapıyorsun kuzum? 😄 Ama takdir ettim ya, çünkü ben filmi yeniden izlemeye cesaret edemedim 😉