Kemal Sunal'ın en ama en sevdiğim ve hunharca güldüğüm filmdir Sakar Şakir. Bazen arkadaşlar ile toplanınca ya Sakar Şakir açarız, ya da Kolpaçino. Siz hiç Sakar Şakir'i izlediniz mi? Çek ulan şu hıyarı gözümün önünden. 😅😅
Evet, belki de defalarca izlediğim bir filmdir. Açıkçası 82 filminin içinde beni en çok güldüren iki filmi var: Sakar Şakir ve Korkusuz Korkak (Bombacı Mülayim) bu iki film ne zaman izlesem, modumun en düşük olduğu zamanlarda bile keyfimi yerine getirir. Görseldeki sahnede Sakar Şakir filminin efsane diyaloglarından birinin geçtiği sahnedir. Emeğine sağlık.. 🙂🙂
Kalite var her filminde ben en çok kapıcılar kralını seviyorum ilk sırada o var benim için haftada en az bir defa izlerim bir filmini ruhu şad olsun yüreği güzel insandı 😒
Zaten ben olmasam hacı iflas eder. Dükkanı ben çeviriyorum. Tabi canım veresiye defterini kiloyla satmandan belli. Hadi şerefe. Şeref nerede yav o da gelip içsin 😂😂
Kemal sunalın çoğu filmini bilirim gerçekten güldürüyor, covid zamanlarımda bu filmler ile vakit geçirmiştim, ah hatırlamak istemiyorum bile o günleri..
izlemem mi yaa hemen hemen tüm yeşilçam filmlerini izledim özellikle kemal sunalın olduğuu replikleri falan çok çok iyi. gardrop fuat - şimdide ben seni yırtıcam sakar şakir - kesekağıdımıyım... ben :D
nickinizi görünce de aklıma aslan bacanak kedidir o kedi geliyor :D
Kemal sunalin izlemedigim filmi yoktur herhalde :) TV de sürekli verirlerdi bi ara. Şimdiki komedi filmlerinde olduğu gibi küfür ederek bel altı şakalar yaparak güldürmeye calismiyordu kaliteli komedi yapıyorlardı eskiden
@UğurKoç_ kaliteli espriler yapamadiklari için iq seviyesi o kadar yüksek olmadığı için kolay yoldan güldürmek için küfür ediyor pislik hareketler yapıyorlar. Bu filmler aile filmleriydi çoluk çocuk herkes izlerdi. Şimdikileri çocukların yanında açmak mümkün mü 😅
evet defalarca, Kemal Sunal filmlerinde farklı bir şey var defalarca izlesem de ilk izlemiş gibi oluyorum, sıkılma durumu da olmuyor seviyorum filmlerini