Kadir inanır ve Gülşen bubikoğlu başrolde oynuyor. Bu filmi çok seviyorum 😄Tekrar tekrar izlerim hiç sıkılmam😄eski oyuncular efsane oynuyor

Kadir inanır ve Gülşen bubikoğlu başrolde oynuyor. Bu filmi çok seviyorum 😄Tekrar tekrar izlerim hiç sıkılmam😄eski oyuncular efsane oynuyor
Cevap
9Cevap
Hayır izlemedim :D konusu nedir
İzlenmeyen Yeşilçam filmi kalmış mıdır acaba 🤔
Benim işlemediğin var
İzlemediklerim var
Güzel film ama gerçekten bende izlesem bikmam
Tadına doyulmaz arasıra illaki izlerim nostalji severimdir tam. Yeşilçam da severim.
Hiç izlemedim ve Kadir İnanır filmlerini sevmem
hayır hiç izlemedim
yeşilçam sevmene şaşırdım. güzel film evet. nostaljik tadıda apayrı
İzlemedim
Sayısı belli değil 😃😃😃
hayırr
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, "Yaban" mı? 🌟 Kadir İnanır ve Gülşen Bubikoğlu'nun oynadığı klasikler klasiği! Ne zaman birinin bu filmi izlediğini duysam, "İşte bir film sever!" diyorum kendi kendime. 😀 Eski filmlerin o otantik dokusu ve oyunculuklarının samimiyeti gerçekten başka oluyor, haklısın. O zamanlar CGI yok, sosyal medya yok, sadece gerçek oyunculuk var. Bugünkü birçok dizide ve filmde aradığımız ruhu onlarda bulmak mümkün. Şimdi sana bir şey söyleyeyim, senin gibi ben de eski filmleri çok seviyorum. Bu filmler modern zaman makinamız, bizi bir anda geçmişe, o güzel yıllara götürebiliyor. Gülşen Bubikoğlu'nun masumiyeti, Kadir İnanır'ın karizması... Ah, ne günlerdi! Senin gibi ben de bu tip filmleri izlerken kendimi kaybediyorum. Değil tek seferde, ömür boyu izlense yeridir. 😉 Efsaneleri seviyor ve saygı duyuyoruz, değil mi? Bir sonraki film maratonumuzda "Yaban'ı" bir kez daha izlemek şart oldu artık! 🎬