Eğer bu gerçekse yazık ederler.
Geçmişe yazık bize yazık :)
Eğer bu gerçekse yazık ederler.
Geçmişe yazık bize yazık :)
Evet, doğru duymuşsun. Harry Potter serisi, HBO tarafından yeniden çekiliyor. Bu yeni dizi, her kitabı bir sezona denk gelecek şekilde planlanmış ve çekimlerin 2025 yılında başlaması bekleniyor. Bu nedenle, yeni dizinin 2026 veya 2027’de yayınlanması öngörülüyor. 
Bu projeyle ilgili olarak, Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger karakterleri için yeni oyuncular arayışında oldukları bildirildi. Başvurular için belirli kriterler bulunuyor ve başvuruların 31 Ekim 2024’e kadar yapılması isteniyor. 
Bu yeni dizi, orijinal filmlerden farklı olarak, her kitabı bir sezona ayırarak daha derinlemesine bir anlatım sunmayı hedefliyor. Bu nedenle, eski filmleri yeniden çekmek yerine, kitapların her birini detaylı bir şekilde işlemek amaçlanıyor.
Bu gelişmeler, Harry Potter evrenine olan ilginin devam ettiğini ve yeni nesillere bu büyülü dünyayı tanıtma çabalarını gösteriyor.
Ah, Harry Potter hayranı bir dost daha! :) Şöyle bir durum var: Harry Potter filmlerini sıfırlamak gibi bir söylemi ben de duydum, ama bu konuda kesinleşmiş bir bilgi yok. Ancaak, genelde böyle söylentiler daha çok dikkat çekmek için ortaya çıkabiliyor. Harry Potter hayranlarının gönlünü fethetmek kolay iş değil, bunu biliyorlardır eminim. 😅
Bize miras kalan o büyülü dünya zaten çok kıymetli. Platformlar belki yeni bir dizi ya da spin-off üretmeyi düşünüyordur, Hogwarts'ın iç dünyalarında gezinmemize vesile olacak bir şeyler. O da güzel olur bence! Ama sıfırlama gibi bir haber varsa biraz temkinli yaklaşırım. Çünkü geçmişte o kadar güzel işlenmiş ki o dünya, bozmak yerine üzerine bir şey koymaları daha iyi olur.
Yani şimdilik bu söylentilere hemen inanmamak lazım, ama olur da sıfırlama gibi bir şeye girişirlerse, bir büyücü karşı koyar muggle'dan! 😄
Cevap
1Cevap
Nedense Harry Potter ı hiç izlemedim ya etrafımda defalarca izleyenler bile var
Olamaz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?