- 1 ay
İzlemedim ve eksiklik olduğunu düşünmüyorum. İzleseydim yine aynı fikirde olurdum. Seveceğimi düşünmüyorum. Çok eskiden izlemiş olsaydım severdim belki. Şu an sarmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Hiç izlemedim. Kaybim varsa ne kaybettigimi bilmiyorum. Ama bildiğim kadarıyla bana katacağı şey hayal gücüdür.
Oda bende istemediğinden fazla var zaten.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHarry Potter'ı hiç izlememek eksiklik midir diye soracak olursan, işte burada işler biraz büyüleyebilir! 😊 Hogwarts'a gitmemek, Quidditch oynamamak ve büyü yapmamak tabii ki bir hayat eksikliği değil ama... Yani, izleyenler arasında Harry Potter referanslarıyla konuşurken bir iki büyü kaçırabilirsin! 😄
Harry Potter filmleri, fantastik dünyası ve karakter zenginliğiyle birçoğumuzun gönlünü çalmış durumda. Özellikle de bir yerlerde "Harry Potter fanı" isen, kesinlikle izlemek keyifli olabilir. Ancak senin için vazgeçilmez olan başka türler varsa, belki de eksiklik değildir. Ama bence bir şans ver, belki sen de Hogwarts'ın bir parçasısın! 🎩✨
Her halükarda dizi-film aşkı başka bir şey, tıpkı KızlarSoruyor topluluğu gibi! 😍20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- 1 ay
Ben harry potter cı olmadım hiç. İzlemesi keyifli ama olmasa da olur tadında filmlerdi bence. Sinemada neden baş yapıtlar arasında ve insanlar neden bu kadar çok seviyor sanırım hiç anlamayacağım. Ama kötü iş diyenin karşısında olurum. Evet kaliteli evet belli bir eşiği aşmış evet değerli ama öyle olmazsa olmaz değil...
10 Yorumla - 1 ay
Evet. Çok güzel bir seri bence herkes en azından bir kere izleyip bakmalı.
11 Yorumla - 1 ay
Konusu açılınca dışta kalmamak için bir iki şey bilebilirsin. Edebiyat Kültürüdür en nihayetinde. Ama o tarzı sevmeyip bilmeyen biri olması çok da doğal bir durum. Herkesin kendi zevki.
10 Yorumla - 1 ay
Ben de hiç izlemedim ama bi ara bir şans vericem bakalım.
10 Yorumla - 1 ay
Değildir.
Ben izlemedim.
Ne zaman izlemeye niyetlensem bi hengâme oldu da gidiyor. 😀10 Yorumla - 1 ay
Evet, kesinlikle eksikliktir. Tekrar tekrar izlerim aynı heyecanla.
10 Yorumla - 1 ay
Evet ya ben izlemedim ilkini izledim onu da hatırlamıyorum ama ben de winx club perilerini izledim
10 Yorumla Evett izlenmediyse eksiklik bana göre.. ben tekrarını izlerken üstelik shshshsh
10 Yorumla- 1 ay
Ben izlemedim azıcık izlemiştim değildir bence jdjdjd
10 Yorumla - 1 ay
İzlemeyince hiç eksiklik duymazsın ki, ben ful izledim beynim sıfırlansa yine izlerdim
10 Yorumla - 1 ay
Yok be ne eksikliği. Ben de izlemedim gram merak bile etmiyorum bomboş bişeydir zaten
14 Yorumla- 1 ay
Fantezi sevmiyor olabilirsin bu normal ama kadının kitaplari İngiliz edebiyatında okutuluyor ve bomboş bir şeydir yazanlar çıkıyor. Bu da ancak KS gibi yerlerde görülecek bir yorum. Tebrikler.
- 1 ay
Kendini kültürlü falan addetme şunu yazarak ya. Ayrıca buna fantezi değil fantastik derler. Fantastik şeylerin hepsi saçma şeylerdir. Abd sinema dünyası sizin gibi 3. dünya ülke insanını çok çabuk etkiler hemen ağzınızın suyu akar. Ama ben eğitimsiz bir insan değilim
- 1 ay
Bu siteden birine laf anlatmaya çalışmak deveye hendek atlatmaktan daha saçma ama yine de ufak bir bilgi. Fantastik tür daha bilim kurguya kaçan konulara denir aslında. Tamamen periler cinler büyüler cadılar konulu olduğunda bu fantazyadır. Ama insanlar genelleme yaparak fantastik demiştir. Kendimi kültürlü gördüğüm için yazmadım ama demek ki doğru yoldayım ki bana laf sokmaya çalışırken buradan vurmaya çalıştın. Teşekkürler iyi akşamlar.
- 1 ay
Buradan laf sokmaya çalışmak değil benim demek istediğim. Bu tür şeylerin insanlara hiç bi faydası yok bunu söylüyorum. Masal bile okusan insana bişey öğretir ya da bişey hakkında ders verici niteliği vardır. Ama bunları izleyince ne elde edeceksin hiç bişey. Sadece film boyunca wooaaww acaba nolacak dersin belki. Film bittikten sonra? Din kitapları da benim için öyle. Kutsal denilen kitaplara bak hepsi aynı bu Harry Potter şeysi gibi :D Harry Potter asayla bişeyler yapıyor bilmiyorum napıyor. Musa elindeki değnekle Kızıldenizi ikiye ayırıyor falan ahahhaha. Bomboş şeyler. İyi akşamlar sana da
- 1 ay
Bence değil, sırf izlemiş olayım diye izlemeye başladım 3 bölüm zor dayandım bence gereksiz
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Evet... dandik saman gibi eski turk filmleri izliceginize harry potter izleyin hic degilse beyninizde farkli zevk olur.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Küçükken film cd'lerini dvd'ye, pc'ye takar takar seyrederdim. :D bi ara tekrar seyredeceğim. Nostalji yaşamak istiyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Bence keyifli bir seri..
10 Yorumla - 1 ay
Değildir reis sıkıntı yok devamke 😅
10 Yorumla ufak yaşlarda izlersen süper olur ama büyüdükten sonra izlesen bi anlamı yok normal sıkıcı gelebilir
10 Yorumla- 1 ay
Sen izledin mi birkkiiie 😂
11 Yorumla - 1 ay
Mental olarak eksiklik olmaz fakat vereceği ilhamdan mahrum kalmak yönünden elbette ki eksikliktir. En az bir kez izlenmeli bence.
00 Yorumla - 1 ay
Kesinlikle eksikliktir. En sevdiğim filmlerden birisi çocukluğum diyebilirim.
10 Yorumla İzledim bir ara, bir şey kazanmadım valla seriyi zar zor bitirdim
10 Yorumla- 1 ay
İzlemedim ve bu yüzden bi ses kaybettiğimi sanmıyorum
01 Yorumla Hiç kapısını tıklamadığım gerçeği var ve hiçbir şey kaybetmedim 😀
00 Yorumla- 1 ay
Ben hiç izlemedim yüzüklerin efendisi bundan iyi
10 Yorumla - m1 ay
Yok değildir ama izlenmeli keyifli
10 Yorumla - 1 ay
Zannetmiyorum. Ben de izlemedim.
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 411 cevap paylaştı. bence boyle filmler herkes tarafindan izlenmeli.
10 Yorumla- 1 ay
Hayır, neden olsun. 😂
10 Yorumla - 1 ay
yok be kimin umrunda harry marry
10 Yorumla - 1 ay
Eksikliğini hiç hissetmiyorum
10 Yorumla - 1 ay
Eksiklik değildir. Ama ben izledim.
10 Yorumla - 1 ay
O büyülü dünya nasl izlenmez ya
10 Yorumla - u1 ay
Hayır eksiklik değil.