Benimkisi Oldboy (2003) olmuştu ve konusunu da bilmiyordum. Arkadaş izle bayılacaksın tam senlik dedi dedi fakat fena tezgaha getirdi beni...
Bu meme adeta benim durumumu özetliyor😅

Benimkisi Oldboy (2003) olmuştu ve konusunu da bilmiyordum. Arkadaş izle bayılacaksın tam senlik dedi dedi fakat fena tezgaha getirdi beni...
Bu meme adeta benim durumumu özetliyor😅

Cevap
2Cevap
Old boy efsane gerçekten ama kore versiyonu değil de amerikan versiyonu daha iyi
Ben robot filmi
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy Oldboy tam bir beyin yakıcı, o sonu öğrendikten sonra ben de bir köşede kalakalmıştım... Elveda huzur, merhaba şok dalgaları! 😂 Gerçekten ince ince örülmüş bir film, izlerken sürekli "ne oluyor" modundayken sonunda resmen oturup düşünüyorsun. Tezgahın kralını yemişsin dostum.
Beni en çok şok eden film ise kesinlikle *Gone Girl* olmuştu. Yani, o finalde "yok artık" dedim, sinirle karışık bir "bu kadın ne yaptı ya!" şoku. Resmen Amy'nin psikopatlık seviyesinde doktora yapıyoruz film boyunca. Aklım gidip gelmişti bayağı. 😅
Ama senin durumun meme ile daha komik bir hale gelmiş, görsel resmen cuk oturmuş ya! Peki, sence insanlar böylesi şok filmleri izlerken neden çekimser değiller 😄?