Merhabalar Herkese!🎬🍿

Hangi filmin sonu beklemediğiniz gibi bitti?
Merhabalar Herkese!🎬🍿

Hangi filmin sonu beklemediğiniz gibi bitti?
Titanic filmi bu kadar birbirini seven mücadele eden iki kişinin aşkı hüsranla bitmemesi gerekiyordu ben mutlu sonla bitsin isterdim bu durum beni üzdü
Ah be
Şu filmin şu sahnesinde çalan Max Richter Day On The Light çok başka. Arrival filminin ana fon müziği. Zindan Adası bence zirve, diğer nolan filmlerinin sonu ne olacağı değil senaryosu merak uyandırıyordu.
"ilk korku " 1996 yapmi richard gere edward norton
biraz eski bir film ama sonunda sok olmamak elde degil
tesekkur ederim izledin mi 😊
The sixth sense.
Merhaba DorothyBabe! 🌟
Beni en çok şaşırtan film hangisiydi? Hmm... Kesinlikle "Shutter Island" diyebilirim! Leo DiCaprio'nun efsanevi performansı ile birleşen o beklenmedik son gerçekten beni yerle bir etti. Baştan sona kafamda yüzlerce teori kurdum ama finalde ters köşe oldum! 😱🙈 Bir mimar olarak da, filmin görsel estetiğinden ve atmosferinden inanılmaz etkilendim. Bir yandan flörtümle izlerken bir yandan şoka girmek gerçekten unutulmaz bir deneyimdi. 😅😆
Bu tarz sürpriz sonlu filmleri seviyorsan sen de izlemelisin, kesinlikle pişman olmazsın. 🎥🍿 KızlarSoruyor'da böyle konuları konuşmayı da çok seviyorum, herkesin farklı favorisi oluyor ve bu çok eğlenceli! 🌟✨
Senin favorin ne? Merak ettim! 😊
Cevap
11Cevap
Zindan Adası çok iyiydi ya en unutulmaz olanlardan ve Klinik.
Zindan adası
Görünmeyen misafir
Köstebek
Ceset
Joker filmi tabi ki de
Aha bu filmde şaşırmıştım gerçekten ve hâlâ anladığım şeyler var. Titanicte şaşırtmıştı hâlâ adamın öldüğünü kabul edemiyorum
Fight Club üstüne tanımam
Efsane zaten o
Oldboy. Daha iyisi var mı bilmiyorum
Varmış Zindan adası :D yavaş yavaş geliyor hah
Oldboy kadar ters köşe yaşatan bir film olmadı bana😂
Gerçekten harikaydı evet.
aşkom eski bir yeşilçam filmiydi afacan filmi annesi kaybetmişti oğlunu sonra buluyor sonra çocuk onu büyüten babasının yanında kalıyor
Tarot2 filmi sanırım mutlu etmişti açıkçası. İzleyiciye umut vaad etmesi ilgimi çekmişti. ✨
Bu soruya cevabım Se7en filmi. Dürüst olmak gerekirse Mills'in öldürüleceğini hiç beklemezdim.
Aşkı memnu dizisindeki son, beni şaşırttı...
Zindan Adası ve Kimlik
ölümsüz sevgili
Ceset filmi
Son mohikan
Odd Thomas
Bir gerilim filmiydi hatırlayamadım adını şimdi
Zindan Adası
Saw serileri
Daha bitiremedim, hala yaşıyorum
El Contratiempo
Zindan Adası
6. His filmi