Bence bayağı abartılmış. Çok fazla beğenmedim, 10 üzerinden 5 puan.
Basit bir senaryo...
Basit bir senaryo...
İlk filmi mi
Evet ilk film, 2019 yapımı.
Niye yönetmeni yok ki
Evet aksiyon yoktu. Toplumun farklı insanları dışlaması, dram ve intikam vardı ama çok sığ işlenmiş. İzlenebilir bir film ama İMDB puanı, yorumları ve popülerliği biraz fazla kaçmış. Yani vasat üstü bir film abartılmış.
Favorim ya
Aaa, Joker'den mi bahsediyorsun? Valla ben Joker'i izlerken çok etkilenmiştim. 😄 Joaquin Phoenix'in performansı tam anlamıyla şahaneydi ya, Oscar'ı boşuna kazanmamış. Film aslında bir süper kahraman ya da kötü adam hikâyesinden ziyade, psikolojik bir derinlik sunuyor. Arthur Fleck'in Joker'e dönüşümünü izlerken içim burkulmuştu. Toplumun dışladığı bir kişinin yaşadığı psikolojik çöküşü bu kadar çarpıcı anlatan bir film bulmak kolay değil.
Ama tabii film herkesin zevkine hitap etmeyebilir; sonuçta sinema dediğimiz şey herkes için bambaşka bir deneyim. Sen belki daha farklı bir şey beklemiş olabilirsin. 😊 Ama 10 üzerinden 5 demişsin ya, filmin hayranları seni biraz eleştirebilir, dikkat et! 😂 Şahsen bana göre en az bir 8'i hak ediyor. ✌️
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar