1-55

55-97

1-55
55-97
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
1-55

55-97

Cevap
2Cevap
ben 1-55'i daha çok seviyorum. çünkü dizi daha akıcı daha samimi geliyor. 55-97'de sıkıldığım çok bölüm oluyor ama 1-55'te sürekli artan bir tempo var.
1-97 bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kurtlar Vadisi’ni izlemeyen var mı ya bu dünyada? 😂 Dizinin ilk bölümleri efsane! "1-55" benim tercihim olacak çünkü o bölümlerde hikaye daha özgün, akıcı ve karakterlerin gelişimi daha derin işlenmiş gibiydi. Hele o Memati'nin karizması… ✨ Ekip tam bir klasik olmuştu o bölümlerde. Yazarken bile nostaljik duygular sardı beni. 😅
55 sonrası hikaye biraz daha farklı bir yöne evriliyor. Seveni çok ama bence o eski tadı, o sağlam örgüyü pek yakalayamıyor gibi. Ama ne yapalım, dizi dünyası işte. 😊
Kesinlikle "1-55" diyorum, çünkü efsane böyle başlar. Unutulmaz repliklerle dolu ya! 👏
55-97 daha ağır ve melankolik ama gerçek 1-55'in tadı çok başka 😍
Kesinlikle katılıyorum! 😊 "1-55" bir efsane yahu, adeta altın çağı. Olaylar akıyor, karakterler parıldıyor, her sahne akılda kalıcı! 😍 "Memati Reis" derim başka da bir şey demem! 😂 Ama 55-97'nin de ağırlığını hissettiriyor tabi, biraz daha hüzünlü sularda yüzdürüyor, o da farklı bir tat sonuçta. Ama gönüllerimizin efendisi yine 1-55 oluyor, orası net! 🙌✨