Amerikada bulunan ama sırrı çözülemeyen girilmesinin yasak olduğu 51. bölge hakkında ne düşünüyorsunuzz.. sizce orda ne yapılıyor?
Cevabın nedir?
ben bu konuyu bir zamanlar cok arastirdim sana kisaca ozetliyim 51. bolge olan ( area 51 ) onceleri bir hava üssü olarak kullanilmaktaydi askeri ucaklarin ucus testleri burada yapilmaktaydi.. birgun roswell adi verilen olay gerceklesti ve bir ufo yere cakildi ufonun enkazi yaninda 2-3 adet uzayli cesedi bulunuyordu ikisi olmus durumdaydi birinin durumu kritikti bacaaginda derin bir yara vardi boylarinin yaklasik 1.50-1.50 kafalarinin buyuk ve gozlerinin cam gibi buyuk ve siyah oldugu soyleniyor.. neyse bu ceset alindi ve 51. bolgede gizli olarak bir proje altinda otopsi yapildi uzerinde deneyler yapildi.. ayni zamanda ufonun parcalari incelemeye alinarak arastirmalar yapildi.. zaten o siralar hergun test ucuslari yapilan 51. bolgede ucuslar durdu birden bire gizli olarak ufo calismalirini yurutmeye devamettiler gunumuzde amerikanin silah ve havacilik teknolojisinin bu denli gelismesinin nedeni budur.. halen de calismalar gizli olarak devam etmekte ve bu teknolojiyi kendilerine uygulamaya calismaktadirlar..
26 Yorumla- +1 yıl
inanılmaz ya, peki bunları araştırırken korkmuyormusunuz? yani açıkçası ben çok tırsıyorum doğru çünkü insanlar birgün karşılaşınca korkmasınlar diye filmlerden görsel zekayı güçlendiriyorlar. hala insanlar inanmadıklarını söylüyolar ama koca evrende yalnız olmamız imkansız.. kaç yıl önceden beri çoğu filmde uzaylılar yer alıyor, insan görmediği bir şeyi nasıl yaratabilirki beyninden?
En İyi Cevaplar
+1 yılüstündeki yapıtlar hangarlar vb muhtemelen sahte üstündeki uçaklarda göstermelik bir videoda ses kaydı dinlemiştim bir adam 1997 yılında bir televizyon programı arıyor ve aynen bunları söylüyor
-Ben ben eski 51 bölge çalışanıyım gecen hafta işten çıkarıldım sürekli kaçış halindeyim. onlar.. onlar.. benim peşimdeler (ağlayarak)
+bağlantı kesiliyor gibi bize hemen bişeyler söylersen iyi olur
-Tamam.. tamam... burada başka bir boyuta ait varlıklar var onlar.. onlar idda ettikelri gibi varlıklar değiller.. Pek çok asgeri bölgenin içine sızmışlar özelliklede 51. bölgeye.. Hükümet uzaylıları biliyor. Felaketler yaklaşıyor.. Uzaylılar burdaki en yüksek nüfüslu yeri yoketmek istiyorlar böylece geri kalan nüfusu kontrol etmek kolay olucak.. burada devlet bağlantıyı keser.06 Yorumla- +1 yıl
ayrıca eski 51. bölge çalışanları anlatan bir belgesel vardı ordada çalışanlara şöyle diyolar sırlarınızı nasıl gizliyorsunuz? cevap şu eksik bilgilendirme yanlış bilgilendirme yani orda bişeyler dönüyor özellikle yeraltında.. ayrıca bilgisayarrımızın cep telefonlarımzıın uzaylı teknolojisi ile yapıldığı söyleniyor.
- +1 yıl
çalışanları değil eski çalışanları eklemeyi unutmuşum :D birde calısınlar şöyle diyor günün bir zamanında onalrı yemekhaneye götürüyolarmış daha sonra perdeler kapanıyomus dışarda ne oluyosa oluyor artık.
+1 yılYoutube a 'Dünyanın en çok gizli tutulmaya çalışılan yeri (51. BÖLGE)' yaz ve çıkan ruhi çenet videosunu izle çok ilginç bilgiler var ve o bölgede çalışıp işten çıkartılan birinin telefon konuşması kayıtları var.. bir bak derim
02 Yorumla- +1 yıl
aynen. ruhi çenet videolarıda kalitelidir
+1 yılGta San Andreas' te vardı bu bölge tam çölün ortasındaydı askeri Bölge olarak geçiyordu girdigimde roket atarlar devreye giriyordu.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
37Cevap
+1 yılBuraya bi' gün bi' ufo düşmüş. Sonra onu kurtarmaya gelen bazı UFOlar falan olmuş. Derken burası bayağı bir UFOların ayakaltı yolu olmuş. "ufogeçen hanına" çevirmişler burayı.
tabii kapitalizmin baş tacı Amerika durur mu, hemen bu bölgeye ufo servisi kurmuş. UFO yedek parça, bakım, onarım, temizleme işleri falan yapıyorlarmış. O kadar ki, yüzlerce adam çalışıyomuş burada. Alım, satım, takas da var diyorlar. Bayağı bir pazar oluşturmuşlar çölün ortasına.
İşi kaptırmayacak ya Amerika! Başka ülkeler de görüp aynını yapmasın diye bölgeyi gizli tutuyorlarmış. Onun için gizliymiş bu bölge.
Yani bir tanım yapacak olursak: UFO servisi, UFO yedek parça, inşaat ve gıda pazarlama san. ve tic. ltd. şti.20 YorumlaUzay ile ilgili çalışmaların yürütüldüğü sanıyorum gerçekten de ihtiyaç duyulan birşey.. Sonuçta Dünya olarak kendi içimizdeki bloklaşmalara düştük bunun yerine evreni araştırıp evrende başka canlılarında yaşadığını söyleyen bilimadamlarını dinlemedik.. Onların dostça yaklaşacakları ne malum bence orda üstün silahlar ve uzaydan gelebilecek herhangi bir tehlikeye karşı savunma sistemi oluşturuluyor.. Yalanda olabilir.. Oraya düşen bir ufo sonucu oranın 51. Bölge ilan edildiğini biliyorum.. Ve galiba tüm devletlerin istihbarat birimleri bu konularla uğraşıyor CIA - MOSSAD - MİT falan..
05 Yorumla51. bölge hakkında bilgi sahibi değilim. Ancak yeryüzünde her devletin bu tarz araştırmalar yaptığı gizli tutulan merkezler vardır. Uzay araştırmaları, bilimsel deneyler yapılan yerler, askeri üsler, yeni savaş teknolojileri, büyük salgın çalışmalarının yapıldığı birçok yer mevcut. Ve daha türlü türlü aklımıza dahi gelmeyecek araştırmalar yapılan yerler...
03 Yorumla51. Bölge de kitle imha silahlarının testleri yapılmakta. Ufolar inceleniyor, o bölge de ufolar var diyerek insanları bu tarz şeyleri konuşmak ile oyalarken adamlar o bölge de kitle imha silahı geliştiriyorlar. Şayet birgün yaşarsak siz de duyarsınız bunu.)
02 YorumlaUzay ve uzaylı araştırmaları yapılıyor, yakın dönemde internetin derinliklerinden çeşitli dökümanlar ve FBI'ın Teleftayp mesajlarını buldum bu soru çok ilgimi çekti bak, Yüksek fizikçi Bob Lazar'ın şu konuşmasını atayım
https://www.youtube.com/watch?v=jr4HAcOigXA
konuşabiliriz, pekçok araştırma yaptım ve ciddi belgeler buldum, Savunma bakanlığı onaylı internetten.14 Yorumla- +1 yıl
scontent-a.xx.fbcdn.net/.../...1177046685465_n.jpg
evet, gerçek olması şaşırtıcı
uzaylı eşantiyonu ve turizmi ileile arizona gibi insanın az şeytanın çok olduğu bölgede parayı kırmayı başarmış insanların bölgesi.
biz de çok uğraştık, van gölü canavarı, aksaray ufo tribi diye kimse sallamadı.
demek ki amerikalı daha iyi pazarlıyor.00 Yorumla
+1 yılUzaylılarla iletişim kuruluyor..! Zaten yakınına baktığın zaman uzaylıların verdiği mesajları da görürsün tarlalar üzerinde, bpş alanlar üzerinde sanat ötesi çizimleri! ,) Sevgiler ESMER!
01 YorumlaOkuduğuma göre radyosyana yakalanmıs insanların bulunduğu yer radyosyana yakalanmış insan vücüdunda normal insanlara göre baya değişiklik vardır' onun icin burada yaşarlar sana bunla ilgili bir film önerim tepeniz gözleri
03 Yorumla3 Nisan 2024’de 51. Bölgeye aklınıza asla gelmeyecek isimlerden bir adam, içeri girmiş bulundu ve fotoğrafları da mevcut. Boşuna internette aramayın, ve 51. bölge hakkında daha fazla araştırma yapmayın, aksine öğreneceğinizi sandığınız şeyler sizin fazlasıyla zararınıza olacak. Bu büyük bir sır, çok büyük, ve bu sırrı çok ama çok az kişi biliyor. Lütfen, merak etmeyin, araştırmayın…herşey daha da kötü olacak.. Sadece bunu söyleyebilirim size, çünkü, konuşamam….
01 Yorumla
+1 yılnumaralar dönüyor olabiirr. kim bilir belkide çok değişik şeyler var. kimbilir belkide dünyaya kendilerini üstün bişey göstermek içindir falan flan. billemeyiz bea. ama uzyalı muzyalı ban hikaye uydurma gibi geliyor
04 Yorumla- +1 yıl
belkide kandırıyorlar ama. kim bilir. öldürüyorlar orda sanki çok gizli birşey yapılıyormuş hisside verebilirler. ama belkide kimbilir neler yapılıyor orda işte bilemeyiz
- +1 yıl
evet. dünyada yapılıyordur zaten. sadece amerikada değil.
+1 yılHiç birşey. Sadece rusya korkutuluyor. Küçük çocuklar gibi..
" Baaak benim askeri üssüm vaar kimse yaklaşamıyo bileneeem "
Yok geceleri ufolar kalkıyomuşta bilmemneymişte bir s. g ya.01 Yorumla
+1 yılhalkla paylaşılmayan teknolojiler, enerji çözümleri, yeni silahlar, uçaklar vs test ediliyor, deneyler yapılıyor herhalde. Yeni dünya düzenine hazırlık da olabilir.
01 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yakinina yaklasilmasi bile cok sakincali. Direk vurma yetkileri var diye biliyorum.
01 Yorumlaabd hava üstü ve cephaneliği tabi ki gizli kapaklı işlerin döndüğü yer
ufo uzay bilimleri falan hikaye onlar bir filmden kalan alıntılar :D04 YorumlaGöremeyeceğim bir yeri merak etmek istemedim şimdi içi içini yer insanın yoksa
01 YorumlaDiğer konusunda 952 cevap paylaştı. Cinlerle bağlantı kurdular bence cinlere uzayli diyorlar bir planlri vardrr ama ne bilmiyorum
02 YorumlaAskeri bir bölge olabilir. Askeri şeyler geliştiriyor olabilirler. UFO benzeri Amerikan araçları var. Hitler döneminde Almanya'da böyle bir şey yapmayı denemişti.
00 Yorumla
+1 yıl51. bölge diye bir yer var yeride belli ama sebebi ne olursa olsun kim olursan ol izinsiz girmeye çalışırsan cezası ölüm :D
02 Yorumla- +1 yıl
Uzaylıdan çok nükleer silah insan deneyleri biyolojik silahlar falan filan
Orda özel askeri silahlar deneyler filan yapılıyor uzaylılarda işin bahanesi :)
00 Yorumla
+1 yıleskiden dünyaya bir ufo düşmüş amerikalılar bunu bulmuşlar araştırma için almışlar sonrada önemli bir şeyler buldular her halde saklıyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek Ama Gizli tutuluyor bence...
Gerçi Gizliliği kalmadı ama :D
Aksinide İddaaa etmiyorlar...
hatta Nasa Açıkladı uzaylılar var diye00 Yorumla
+1 yılBence orası mahmut tuncerin bölgesi halay çekiyorlardır kesin.
00 Yorumla
+1 yılarea 51 51. bölgemi demekmiş vay arkadaş elin gavuru neler yapıyor
00 Yorumla
+1 yılgençlere ergenliği nasıl daha kolay atlatırız diye deney yapıyolar.
00 Yorumla
+1 yılcok gizli tehlikeli ve etik disi acimasiz deneylerin yapildigi biyer diye biliyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Uzaylılarla ilgili diyolar hep bende araştırmıştım ama tabiki kesin bişey yok
03 Yorumla
+1 yılKitle imha silahları yapılıyor ve test ediliyor silah modernizasyonları yeni savaş ekipmanları vs
04 Yorumla- +1 yıl
Bunlar sadece söylenti II. Dünya savaşı bitiminde Almanlardan ele geçirilen gizli silahlar ve projeler burada muhafaza ediliyor bu gizli silahların içerisinde Zaman makinası projesi, hayalet uçak, uçan daire planları ve çeşitli ordu dökümanları olduğu söyleniyor
- +1 yıl
En somut örnek B-2Spirit Hayalet uçak aslında Almanlar'ın gizli silahlarından biridir.
Gizli Üye(36-45)+1 yıllen abartmayın kermes var içerde pasta börek gibi şeyler yapıyolar askerler görünmek istemiyolar o halde sadece üst ırk yaratmak filan yok öyle
11 Yorumla
+1 yılOraya 50 km yaklaşan araç izleniyorsa cihazlarla pek iyi şeyler yapılmadıği kesin
00 YorumlaUzaylilarla grup seks yapilip yeni irklar uretmeye calisiyorlarmis;)
10 Yorumla- Diğer konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılUzaylilar tutyorlar diyolarda yalan ya hikaye hepsi :)
00 Yorumla
+1 yıl51. bölgeye sadece niğdeliler girebiliyor
10 Yorumla
+1 yılDeney yapıldığı söyleniyor ama bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılasla öğrenemiyceğimiz şeyler yapılıyo
00 Yorumla
+1 yılfilm çekiliyordur sadece kesin
00 Yorumlabence üst ırk yaratılmaya çalışıyor
06 YorumlaSöyleyemem, çok gizli. :)
01 Yorumlauzaylilari tutuyorlar
01 YorumlaGizli olduğu kesin hakkında bir sürü laf var.
00 Yorumla- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılufo uzaylı ufo ucus denemesi
00 Yorumla Sızdırıyorlar işte bilgi. Oluyor bazıları
00 Yorumla
+1 yılnaptın şimdi burayı CIA basacak.
00 Yorumla
+1 yıltek derdımız buyud :D ehehe
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyom.
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı