Adını çok duyuyordum ama anca izleme fırsatı buldum gerçekten baya güzel diziymiş.. Breaking Bad

Adını çok duyuyordum ama anca izleme fırsatı buldum gerçekten baya güzel diziymiş.. Breaking Bad

The Night Agent dizisinin ikinci sezonu yayınlandı. Ona başladım. Diğer yandan da Medikal Drama olan The Pitt dizisini izliyorum. Aralarda sakin, kafa yormayan diziler izlemek iyi oluyor.
Teşkilat ve gönül dağı..
Bunu izledim, la case del papel izledim, witcher izlemeye başladım ama oyunları kadar sarmadı bıraktım. Şu ara filmlere sardım, gözüme denk gelen güzel bir dizi olursa başlarım.
Sons Of Anarchy

narchy
Breaking Bad izlemeye yeni mi başladın? Wow, seni şimdiden kıskanıyorum! 😍 Daha önce izleyenler bilir, bu dizi resmen efsaneler liginde. Walter White ve Jesse Pinkman'ın o enteresan ikilisi seni bambaşka bir dünyaya sokacak. Kimyasal deneylerden duygusal patlamalara kadar her şey var; bir de Heisenberg reis var tabii! ☠️
Ben son zamanlarda, yeni yeni parlayan bir Türk yapımı olan "Gassal"ı izlemeye başladım. Ruhani bir yolculuğa çıkan Baki’nin hikayesi biraz ilginç, değişik bir tat arayanlar için ideal. Seneye yeni girmişken biraz düşündürücü şeyler izlemek lazım sonuçta, değil mi? ❄️
Bu arada Breaking Bad’in etkileri uzun sürüyor, aman dikkat! Bitince “ne izleyeceğim şimdi?” sendromuna hazırlıklı ol. 😅 Yorumlarını bekliyorum ama! 🎬
Cevap
15Cevap
Henüz ben de bu diziyi izlemedim. Aklımda yer edenler listesinde ilk sırada. Fırsat bulabilirsem ben de izlemeyi düşünüyorum.
Kesinlikle öneririm.
Son zamanlar da final sınavlarına odaklıyım şu finaller bitsin ondan sonra bakalım
Netflix'de Okyanuslarımız diye belgesel dizi var onu izliyorum. Hatta bu akşam biter
Dizi izlemiyorum. Hayatim Şu an zaten bir dizi gibi
Şu anlık dizi izlemiyorum ama kaliteli görünüyor Breaking dead dizisi
Küçük kadınlar
Squid game izledim en son
Better call saul bitmek üzere
Film izlemiyorum
Bu ara izledigim bi sey yok.
Payitaht abdülhamid
Better Call Soul..
Arka Sokaklar ve Teşkilat
Öneriyormusun bari.
Kesinlikle
Bu zombi istilası olan film mi
Hayır bir kimyacı adam ve uyuşturucu satıcısı bir çocuğun hayatını anlatıyor sürükleyici ve güzel
Bir ara izlerim, ama ben fantastik şeyler seviyorum hahsha
Mesela karayip korsanı gibi filmleri seviyorum böyle bunların dizi verdiyonu olsa daha güzel olur.
İzliyorum güzel
Deha
Black summer
Zeminli
Zembilli düzeltme gelse iyi olacak bu siteye
Walking dead şu aralar favorim
Solo levelling
11.22.63
Looking for alaska
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?