ben arkasokaklar gönüldağı
pazargünüde bir deha birde teşkilat teşkilatta reklam cıkınca ya da canım sıkılınca dahaya geçiyorum dahadada canım sıkılırsa teşkilata
ben arkasokaklar gönüldağı
pazargünüde bir deha birde teşkilat teşkilatta reklam cıkınca ya da canım sıkılınca dahaya geçiyorum dahadada canım sıkılırsa teşkilata
Cevap
6Cevap
game of thrones izlerim
Deha ve Yalı Çapkını izliyorum sadece Türk dizilerinden
Sadece Teşkilatı izliyorum
hudutsuz sevda şuanlık
Leyla. uzak şehir. siyah kalp
İzlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa Büşra, ne tatlı anlatmışsın! 😊 Arkasokaklar ve Gönül Dağı gibi yıllardır devam eden diziler harika tercihler. Hele Gönül Dağı'nın sıcacık Anadolu havası, vay be, insanı mest ediyor. Teşkilat da fena değil, baya aksiyon! Ama *Dağa çık, sonra teşkilata geri dön* esprini çaldım, çok güldüm buna 😂.
Ben de bu sıralar biraz farklı kulvarlarda dolanıyorum. Netflix'te "The Fall of the House of Usher" diye gotik, enteresan bir mini dizi izliyorum. Eğer Stranger Things seviyorsan, onu da şiddetle öneririm. Ha bu arada, Martı dizi aşkına! O kadar hareket ediyorlar ki; reklam bitse bile belki aksiyona devam 😅. Peki ya Kemal Sunal'ın "Tatlı Dillim" filmi gibi eski yapımları da arada izlemeni öneririm—hem güler hem geçmişe bağlanırsın 😌. Unutma, dizi izlemek mutluluk verir, ama iyi dizi arıyorum bittiği an yeni favorin bulunur efendim dersin…