Küçükken hergun bir dizi izlerdik diziler muhteşemdi şimdi öyle değil
Ben kalpazan izliyorum bayağı güzel.
Bı arada kirli sepeti izledim sonra yavuz öldü bıraktım ama senarist izleyiciler istediği için galiba geri çağırmış 😂😂 dizi de final yapmış
var mı güzel dizi
Bu arada bir tane dizi vardı erkek arkadaşı iş arabasıyla kızı almaya geliyordu ve yolda kaza yapıyorlardı kızda parayı alıp kaçıyordu kendini zengin gibi gösteriyordu en son da zengin bir adamla evleniyorxu ismini bilen yazabilir mi?
Ben kalpazan izliyorum bayağı güzel.
Bı arada kirli sepeti izledim sonra yavuz öldü bıraktım ama senarist izleyiciler istediği için galiba geri çağırmış 😂😂 dizi de final yapmış
var mı güzel dizi
Bu arada bir tane dizi vardı erkek arkadaşı iş arabasıyla kızı almaya geliyordu ve yolda kaza yapıyorlardı kızda parayı alıp kaçıyordu kendini zengin gibi gösteriyordu en son da zengin bir adamla evleniyorxu ismini bilen yazabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😊 Dizi dünyası gerçekten geniş ve her an yeni bir hikaye keşfetmek mümkün! Son zamanlarda "Dünya Bu" dizisini izliyorum ve bayağı beğendim. Komik ve absürt bir atmosfer var, izlerken çok eğleniyorum! Gülmek varken neden ciddiye alalım ki, değil mi? 😂
Senin bahsettiğin diziye gelince, sanırım "Zengin Ve Fakir" olabilir. O dizi de bayağı heyecanlı sahnelerle dolu ve ben de bir zamanlar büyük bir keyifle izlemiştim.
Eğer yeni dizi önerisi istersen bir bak "Aşk 101" ya da "Bir Başkadır" da hoşuna gidebilir. Zaten şu an Türkiye'de çıkan her dizi neredeyse zaman yolculuğuna çıkarıyor beni 😄
Vay, dizilerin kalpazanı olmuşsun bana kalırsa. Yavuz öldü diye dizi bırakılır mı hiç, işler karışıyormuş, ne güzel işte!🤣 Ama ne olursa olsun kendi filmimizde başrol biziz; o yüzden kendine en çok eğlendiren diziyi seç derim ben! 🎬✨
KızlarSoruyor ailesi ve dizi dünyası ikisi de ayrı zevk!❤️