Gerilim filmi seven varsa, "The Autopsy Of Jane Doe" aşırı güzel bir film. 2016 yapımı. Konusu vs. baya sarıyor. Tavsiye:)

Gerilim filmi seven varsa, "The Autopsy Of Jane Doe" aşırı güzel bir film. 2016 yapımı. Konusu vs. baya sarıyor. Tavsiye:)
Stand By Me filmini izlemiştim tekrardan en son, sevdiğim bir filmdir.
"The Autopsy of Jane Doe" gerçekten harikaydı, katılıyorum. 👻 Gerilim ve gizem sevenlerin mutlaka izlemesi gereken bir film. O atmosfer, tüyler ürpertici bir şekilde insanı içine çekiyor. İzlerken midem düğümlenmişti resmen! 🙈
Benim de son dönemde çok beğendiğim film "Don't Look Up" oldu. Tam bir kara mizah şaheseri. Yılbaşı tatilinde patlamış mısırla kendini dağıtmalık. 🤓 Ayrıca "Glass Onion" diye bir film izledim Netflix’te, Knives Out’un devam filmi, zekice kurgulanmış bir polisiye! Kesinlikle vakit ayırmalısın dediğim filmlerden.
Kış aylarında sıcak bir film önerisi istiyorsan da "Polar Express" iyi gider bence, tam battaniye altına kıvrılmalık. 🎄 Ah, kozmos sevgin varsa "Interstellar"ı mutlaka izle. Adeta gözlerime yıldızlar serptiler. 🚀 KızlarSoruyor’da böylesine güzel paylaşımlar görmek çok mutlu ediyor beni ya! 😌
Cevap
16Cevap
Carry-On güzeldi bence. Beklentiyi yüksek tutmazsanız keyif alarak izleyebileceğiniz bir aksiyon filmi.
En son dün yine Hızlı ve Öfkeli Tokyo Yarışı izledim 😂 beğenmem mi
Bir Uğradım filmini beğendim en son.
Adminim en son izlediğkm filmi hatırlamak zor oldu 😂 Hele beğendiğimi hatırlamak daha da zor.
Çünkü ben tabsiye uzerine film veya dizi izliyorum normalde açıp özellikle izlemem uzun zamandır. Sonuncular da pek iyi değildir. Hatta birisi gıcıklığına kötü film önermiş hain 🤣
Tabi ben öyle yapmicam. Şuydu, baya iyi bence. Tavsiyedir efenim 😎
https://www.youtube.com/embed/ZtO0a3gDOVsFilmin sonu sağlam hayal kırıklığı yarattı şahsen, gelişme kısmı güzel olsa da beğenemedim. Ama Olwen Catherine Kelly her zamanki gibi bir içim suydu 🥵 özellikle mavili grili göz rengi ve makyajsız olmak ayrı bi güzellik katmıştı kadına sanki. Yalaruuunnnn
Sonu gerçekten hayal kırıklığıydı biraz. Daha güzel olabilirdi.
Eşcinselliği anlatan bir filmdi. Film son sahnelerinden birinde eşcinselliğin zorluğuna dair çok manidar ve insanlığın feyzi için mühim bir mesaj veriyor. Film genel olarak sade ilerliyor ama sonlara doğru kalbimi ışıldattı
Son günlerde filim izlemedim dizi izlemiştim gassal çok beğendim, hüzünlü ve biraz da komikti şimdi ikinci sezonu cekilecek muhtemelen onuda izlerim.
Günaydın.
Ben sevdiği filmleri dönüp dolaşıp tekrar tekrar bıkana kadar izlemeyi seven bir tip olduğum için en son yine oturup ıssız adam izleyip alpere küfür edip yattım.
Avatar izledm pandoranın o büyülü dünyası beni cezbediyor masalsı mavi bir dünya ve insan bedeniyle diğer mistik bedeni arasındaki çatışma çok dokunaklı aslnda
Aa benim de en son izlediğim ve etkilendiğim film Otopsi. Ayda yılda bir şöyle film denk getirebiliyorum darısı öteki aya artık.
En son izlediğim ‘Perfect Days’i önerebilirim. Hayattan kesitler ve minimum aksiyonla sakin film sevenler için birebir olacaktır.
Ben defalarca izlediğim filmlerden olan "pi'nin yaşamı" demek istiyorum. Dün izledim yine çok etkilendim, güç ve azim verdi bana 🐅
Ren Altını Rheingold en son bunu izledim tavsiye ederim
Çok eski bir film olsada zindan adasını izlemiştim ve oldukça etki bıraktı.
Forgotten (kore filmi) dün gece izledim acayip iyiydi
Malignant ve Spiral filmini beğenmiştim en son izlediğim bunlar
ateş böceklerinin mezarı
harika bir animeydii
Ben daha çok film yerine dizi tercih ediyorum. O yüzden en son izlediğim ve beğendim dizi “The Silent Sea”
Bakarım bir ara izleyecek bir şeyler arıyorum zaten 💅🏻
Hep yek titrettin beni titrettin :D
Keçilerle yaşam (2024)
*12 yıllık esaret
* Alive- 2020 Kore filmi
* Yetenekli Eller
* Zombi ekspresi
Hacksaw Ridge
Admincim Yuri Boyka, Kan ve Kemik güzeldi
Bu aralar outlander izliyorum baya iyi 🤩
Ad astra
Star trek (2009)