Ben en son Netflix'de The Great Wall izledim. Zamanınız varsa izlenir. Güzel filmdi, beğendim.

Siz de son izlediğiniz filmi ve beğenip beğenmediğinizi söylerseniz birkaç film önerisi bulalım :D
Ben en son Netflix'de The Great Wall izledim. Zamanınız varsa izlenir. Güzel filmdi, beğendim.

Siz de son izlediğiniz filmi ve beğenip beğenmediğinizi söylerseniz birkaç film önerisi bulalım :D
En Son İzlediğim Film Tarihi Türklerin İspanya İle Savaşını Konu Eden Kurtoğlu Serisini İzledim 1 Saat Önce Bitti TGRT Belgesel Kanalında 😊 Gerçekten Çok Başarılı Yapım 3 Seri Var İlk Filmi Kurtoğlu Osmanlı Bedel İster Kurtoğlu 2 Sancağın Ordusu 1 Saat önce bitti Ve Bugün de Yayına Kurtoğlu 3 Bu Yola Baş Koyduk Son Serisi Var Öneriyorum İzlemenizi Ben TGRT Belgesel İfpaş Yapımın Sıkı Takipçisi Olarak Bi çok filmi çok Güzel

En son izlediğim Get out 🎥🍿/Beyazlara ve Siyahilere karşı yapılan ırkçılığı konu alıyor. Son sekansı ters köşe yapabilecek türden konu olarak diğer ırkçılıpı esas eden filmlere nazaran ırkçılık farklı bir boyutta ele alınıyor. Hikaye olarak şaşırtıcı bu kadar da olamaz diye tepkiler vereceğiniz bir film. Özgün bir hikaye. Böyle bir filme ilk kez rastlıyorum. Güzel ve çok etkileyici buldum şiddetle tavsiye ederim. 🌟
Cevap
28Cevap
The Cloverfield Paradox.
Tam da dün gece izledim. Hoşuma gitti. Tavsiye ederim.
Day shift filmi beğendim. zombi ve vampir filmiydi. ondan önce de thor 4 izlemiştim
Thor 4'ü beğendin mi? Benim beklentimin altında çıktı :)
Beğenmedim. son film ragnoroktan daha kötü olmuş. biraz zorlama olmuş sanki aceleye gelmiş gibi. ve kötü adamın motivasyonu da yetersizdi :)
Aynen hiç sarmadı :D Biz arkadaşlarla izlemeye gitmiştik, pişman olduk
Neyse ki internetten izlemiştim sinema çekimi :D
Dün arkadaşlarla ikinci defa Yıldızlararsı 'nı izledim. Zaten beğendiğim bir filmdi, yıllar sonra tekrar izledim.
Aynen öyle🙂 söylediğin filmi de merak ettim. Boş bir zamanımda izleyeyim. 😀
Eriyip gidiyorsa sıkıntı yok😅
En son Doktor Strange 2 filmini izlemiştim. Bana göre orta kalitede bir Marvel filmi olmuş. Hani izlemesen de olur kıvamında
Ay sürekli bu filmi yazıyorum yeto artık ama Görünmeyen Misafir izledim en son ve çok beğendim, sonu baya şaşırtıcıydı. Film izleyesim gelmiyor ama önerilere bende göz gezdirem bariğğğ. 🙄
Şimdi sayacaklarımı kesin izledin ama yine de söyleyeyim, Sessiz Bir Yer, Alive. İzlediğini bile bile yazdım ama bir umut jfkdkdod.
Bunu kesin izlemedin diye düşünüyorum, bu tür hoşuna gitmez gibi ama yine önereyim, Hugo diye bir film. Gerçekten görsel şölen, derin anlamlarda var, kısa zaten, su gibi gidiyor.
Ben dizi izlerim genelde. En son senin önerdiğin filmi izledim ve bir daha film izleyesim gelmedi. O ne korkunç bir şeydi ya. Beğendim fakat korkunçtu:/ Adını unuttum ama😅
Askere gitmeye yakın dc' de önermiştin bir şeyler😄
Bi tane kör yaşlı adam vardı ve evine hırsızlık için gelenler vardı hani😅
Evet o, şimdi hatırladım 😅
İzleme böyle şeyler. Tavsiye de verme insanlara. İki gün uyuyamadım 😭😄
Ben çabuk etkilenirim😅
Duygusal bir insanım yapacak bir şey yok😅
Dün akşam Tenet izledim film fena değildi izlenir. Sadece kafam çok karıştı spoilerlı bir film incelemesi izlemek zorunda bıraktı beni 😂
en son izlediğim film 🎬
Amerikan balı idi
War for the Planet of the Apes
Tekrar izledim, mükemmeldi elbette.
Türk filmi pek izlemem ama dayı filmini izledim çok iyiydi ağlattı bizi.
Suikast treni izledim kafa dağıtmaya gitmek için fena sardı Tokyo'da bir hız treninde geçiyor film Brad Pitt abimiz döktürmüş Brad Pitt in olduğu film kötü olmaz
Derin Kabus diye bir film izledim.
İlk başlardan iyiydi hoştu merakla izlettirdi ama sonunda ne oldu şimdi diye mal gibi bakıp kaldim. Saçma bi filmdi 😄
Wrath of man
Sinemada kaçırmıştım aylardır bekliyordum sitelere düşmesini.
Çok tatmin edici değildi.
Başları aşırı karışık
Arkadaşlar en son izlediğim film Gönül dü netflix'te yayınlanmıştı ve çok çok beğendim Çok hoşuma gitmişti
Orphan 2 cikmis onu izledim ilk Serisini yillar once izledim o yuzden kacirmadan izledim spoi yerdim yoksa
Prey izledim
https://www.youtube.com/embed/OO5v93dEBBcEn son Jim Carrey'nin Aman Tanrım filmini izledim. Zaten kendisini ve filmlerini çok severim. Bir kez daha aşık oldum
en son kimi no na wa izledim çok güzle
en son iran yapimi kaplumbagalarda ucar filmini izledim okadar guzeldiki herkeze tavsiye ederim
Zodiac.
Muazzam filmdi, tadı damağımda.
Öneririm.
Çin seddine baktım tekrardan biraz. Sinemada izlediydim bunu normalde.
Cruella'yi izledim en son film olarak. Cok begendim.
6.5 metre iran yapımı bir filmdi. Çok beğendim o yozlaşmışlığı çok iyi yansıtmış göstermiş.
4. kez olasına ragmen sıkılmadan izliyorum
Incir reçeli 😅
Sinemada Nope’u izledim. Beğendiğimi söyleyemeyeceğim.
Bayağıdır film izlemiyorum en son Skater Girl izledim galiba. Güzeldi, beğendim.
Bayadır izlemiyorum en son izlediğim filmi unuttum
Eski bir film ama izlemekten keyif aldım. Tanrı ile sohbetler filmi.
Eskilere sardım yine, Fringe izlemeye başladım bitmek üzere.
The holidayy ama biraz daha lovelı olsa iyiydi dahasını da sunabilirlerdi
En son izlediğim film Züğürt Ağa Tabii yüzlerce kez izlediğim için beğendim tabii
yanlis hatirlamiyosam hannibal risingdi, begenmek ne kelime asik oldum
Meg:Derinlerdeki dehşet.
Önceden izlemiştim zaten ama denk gelince tekrar izledim.
Patient Seven diye bir gerilim korku filmiydi begenmedim acikcasi
Snoopy Presents: Lucy's School
En son bu filmi izledim :)
En son izlediğim film 'YOU' bitirmedim gerçi ama beğendim şuana kadar
En son izlediğim film chuckynin tohumu gayet komik bir film geldi bana ama chuckynin 1 ve 2 si cidden korkunç hatta bu filmi izlemeden önce şüphe ettim korkunç mudur diye aksine komedinin farklı bir türü gibi geldi 😂
En son izlediğim film Hansel ve Gretel izliyorum gene izliyorum ama doyamıyorum tavsiye ederim aşırı güzel arada fesat şeyler var ama genede güzel bilmiyorum belki korkuyu sevdiğimdendir
En son split izledim güzeldi
leon cok hizli bitti bir sey anlatilmadan sanki onun disinda yasanilan ask cok sacmaydi mathilda gercekten bos bi karakterdi leonu darmadagin etti her seyi mahvedip gitti
Kayıp şehir izledim dün
Eternal Sunshine of the Spotless Mind izledim yani güzeldi bu tarz şeyleri severim zaten
ya Man izledim film olarak. Sıradan geldi😃
ya yazdım kim çevirmişse 😁
Ya sistem nie ya yazıyor akua olucak q dan dolayı heralde
en son adam project izledim benim hoşuma gitti şahsen izlenir
emma stone & ryan goslingin aşklı filmini izledim :) degisikti ama guzeldi
Titanic; sonu çok duygusaldı ağlamaktan sinir sistemim çöktü 😭
En son izlediğim film; Umma
Sırada ki izleyeceğim film; Anna 💖
Cloud Atlas, karmaşıktı biraz beğendim
Hayatımda zihnimi bu kadar zorlayan az film izlemişimdir😅
Hak veriyorum valla size.
"A Quiet Place" beğendim..
Me time izledim 😂 komikti
Passengers idi, fena değildi.
Amazon da yayınlanan: Kahramanın Dönüşü filmi.
evet tuhafti ama sevdim ismi
İT
Outlander ama sıktı ya bırakmayı düşünüyorum.
The Lobsteeeeeeeer 🥳
En son izlediğim film Yıldızlararası
Terminatör izledim sıkılmadanda izlerim
The Gray man, güzeldi tavsiye edilir
Snowpiercer. Aman aman bir film degıl
En son zamana karşı filmini izledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?