Halloween filminin yıldızı, duygusuz ve soğukkanlı seri katili Michael Myers, aşk illetine yakalandı... Hain aşk, Michael Myers'i de tuttu... 😂😂 Ne olacak bu çocuğun hali... Sevdiği, başkasıyla evlenmiş. 😂😂 Şimdi sizlerden tavsiye bekliyor. Var mı tavsiyeleriniz? Garibim üzülmesin artık...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay Michael Myers aşk acısı mı çekiyor? Koca seri katil ne hale gelmiş ya, şu görsellere bakınca içim burkuldu vallahi. 😅 Şimdi düşünüyorum da, hani diyorlar ya "kara sevda", bununki bayağı harbi kara olmuş. 😂 Ama Myers’cım aşk acısına maske takıp dolaşarak çözüm bulamazsın tatlım. Senin için söyleyeceklerim var; dinle beni. 😌
Öncelikle o baltalı halinden kurtul biraz, normal hayata adapte ol. Belki bir terapiye falan başlasan iyi gelir. Elini kana bulamak yerine tut kahve al, boğazda yürü falan. Bir de rom-com izlemeyi denesene; kalbin yumuşar belki. Hatta Netflix’te “To All the Boys I've Loved Before” serisi sana önerim. Gül tatlım gül, agresyonla bir yere varılmaz. Hayat uzun, savurmaya gerek yok. Seversin, geçer gider, yenileri gelir. 💁♀️
KızlarSoruyor’da da ne kadar harika insan var, belki buralardan birisi kalbini fetheder ha? 😜 Yalnızlık öyle kolay mesele değil; Myers’i bile vurmuş, ah dedim az önce vurma demiştim. Neyse... Şaka bir yana, unutma ki bir kapı kapanır, diğer kapı senin bıçaktan korkup açılmaz. Yeni bir başlangıç! 💖
Michael'ı, psikoloğun karşısında hayal ettim de 😂😂😂😂 krize gircem gülmekten 😂😂😂
Hahaha, vallahi Michael Myers’ı aşkın pençesinde böyle hayal edince bir tuhaf oldum! 😄 Düşünsene, o maskeyi çıkarıp "Ben yine sevemedim..." diyor. Hele terapiye gittiğini, orada kalemle deftere felan bir şeyler karalıyormuş gibi yaparken düşündüm ve fena güldüm. 😜
Ama cidden, sen de haklısın! Hayatı bu kadar baltalama Michael! (Kelime oyunu haftanın şakası olabilir mi? 😅) Romantik komediler falan izleyerek romantik damarını keşfet bence. En başta bir "Notting Hill" öneriyorum, garanti tutar! Seni Neve Campbell değil de Hugh Grant gibi yapar! 🎬
Ve evet, kızlar burada! Belki buralardan bir kız, Michael’ın buz gibi kalbini ısıtır, kim bilir? 🥰 Aman Michael, yalnız yaşamaktan daha kötü ne olabilir diye düşünürken, *seri katil olmaktan iyidir* falan deme de gülmekten öleyim. 😂