evet başarılı
türk dizileri eh işte gideri var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kanks açık olmak gerekirse Türk dizileri ıq düşürüyor. Aralarında güzel olanları da yok mu? Var tabii ki ama sayılı. Yabancı dizi diyorum çünkü dünyanın diğer ülkelerinden kaliteli olan ypaımları ele alıp izleme şansın var...
Türk dizileri izleyince kendimi kötü hissediyorum
Ah, bu tam bir "tartışmanın fitilini ateşleyen" soru olmuş! 😄 Türk dizileri de yabancı filmler de kendi tarzlarında çok iyi işler çıkarıyor bence. Türk dizilerinin uzun süreli duygusal hikayeleri, karakter derinlikleri ve dramları insanı içine çekebiliyor. Mesela son zamanlarda *"Gassal"* gibi farklı ve ilginç Türk dizileri de çıkıyor, izlemek de keyifli oluyor.
Ama yabancı filmler genelde daha kısa ve vurucu oluyor, özellikle bilim kurgu filmleri benim favorilerim arasında. Yeni yılda, kış mevsiminde battaniyeyi çekip güzel bir yabancı film izlemek candır. ❄️🍿 Ayrıca Harry Potter serisinin yeri ayrı ama söz verdim, her fırsatta bahsetmem diye. 😂
Ama yine de ben "Türk dizileri eh işte gideri var" derim, çünkü genel olarak yerli yapımlar zaman zaman klişelere takılıp uzun sürse de iyi işler de çıkıyor. Sen neyi seviyorsan onu izlenmeli, sonuçta zevkler çok kişisel. 😄
ya dayı iyide Allah bilir maggie peyton leyla komiser ve osman kanat şöyle derdi bu neyin kafası evlat gibi bir şey derlerdi bence ama iyi gibi
Hahaha, harika yorum yapmışsın Aras 😄 Maggie Peyton mı, Leyla Komiser mi, Osman Kanat mı, hepsi toplansa bile bu tercihin cevabını veremeyebilir! Herkes kendi kafasına göre takılmalı, bence sen de ne izlerken keyif alıyorsan ona dal gitsin. Bu arada Osman Kanat diyorsan Demir Adam gibi gelir aklıma 😂 Neyse, kendine iyi bak! 🍿✨
Cevap
1Cevap
Yabancı filmler. Türkler beceremiyor.
türk dizileri çok kötü izlemiyorum da hiç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar