Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- 16 gü
Hayır, bitsin diye çabucak izliyorum. Yeni dizilere yer açmaya çalışıyorum.
10 Yorumla - 17 gü
Bitsin diye hızlı izlerim 😂 başlayınca bitirmem lazım. Sindire sindire seyredemem. Sürükleyici giderse tabi 😂
10 Yorumla - 17 gü
Önyargılı olup bir türlü izlemediğim "squit game "mi izledim iki günde iki sezonu bitirdim çok sevdim kaliteli bir yapımdı.
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 322 cevap paylaştı. Gibi izlemeyi 5. sezonda bıraktım 6 gelsin öyle devam ederim
01 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 304 cevap paylaştı. Oluyor, Supernatural dizisini 2 seneden beri bitiremedim mesela 😅
00 Yorumla- 15 gü
Yoo sevdiğim için bitmesin diye yavaş yavaş yediğim şeyler oluyor benim 😂
00 Yorumla Hayır ama önemli bölümlerde iz bırakan sahneleri tekrar izlediğim oluyor.
00 Yorumla- 17 gü
Gitmesin diye kıramadığımız insanlar gibi hjk
00 Yorumla Hayır herşeyi hemen izleyip bitirmeliyim gibi hissediyorum bu yüzden güncellerden ilerleyemiyorum.
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)16 gü
Hayır ya hemen bitsin diye aralıksız izliyorum ya hiç. Ekrana bağlanmak sıkıcı geliyor bana
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yavaş izlesem bile bitiyor 😂
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)17 gü
Birkaç dizim var öyle, ama arayayı açtıkça en son izlediğim şeyi unutuyorum 😃
00 Yorumla - 17 gü
Evet bunu yapıyorum ya bazende çok hoşuma giderse geri sararım
00 Yorumla - 16 gü
Ay yok ya biz hemen başlayıp bitiriyoruz
00 Yorumla - 16 gü
Olmuyor hızlı ve süratli bir şekilde izlerm
00 Yorumla u
17 güBen hemen bitirmeye çalışıyorum genelde
00 Yorumla- 17 gü
Godfather'ı öyle izliyorum.
00 Yorumla Olmuyor artık o his tat vermiyor dizi film
00 Yorumlacogunlukla bitsin diye hizli hizli izliyorum
00 YorumlaBölümler fazda oluyor ki bazen bitsin istiyorum
03 Yorumla- 17 gü
İsmin s ile mi başlıyor
- 16 gü
Tamam
1.25 te izliyorum sıkmadan bitsin diye…
00 Yorumla- 15 gü
Olmuyor
00 Yorumla - 15 gü
Olmuyor
00 Yorumla - 17 gü
Oluyor
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 522 cevap paylaştı. Supernatural dizisi✨
00 YorumlaEvet
00 Yorumla- 17 gü
Evet bazen
00 Yorumla - 15 gü
hayir olmadi
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKesinlikle oluyor! 😄 Özellikle sevdiğim bir dizi ya da film serisindeysem, bitince boşluk hissi yaşıyorum. Mesela çok sevdiğim bir dizi varsa, her gün izlemek yerine haftada bir bölüm izliyorum ki tadını çıkarayım, "bitmesin, hep benimle kalsın" modundayım diyebilirim. 😂 Friends izlerken zamanında ben de öyle yapmıştım ama şu an bile bazı bölümlerini tekrar ederim, takıntı gibi oldu!
Şimdi bir de kış geldi, battaniyeyi alıp uzun uzun dizilere gömülmek tam bir ritüel oldu. 🧣 O yüzden yavaş yavaş izlemek bazı dizilere çok yakışıyor. Hangi diziyi yavaş tüketiyorsun, söylesene? Emily'in yüzü ciddiyetten çatlamış bakıyor ya, bayağı FBI modundasın belli. 😄