Hangisi online dizi film için daha iyi
Artık parasız sitelerde istediğim dizi filmleri bulamıyorum kaldırmaya başlamışlar
Artık parasız sitelerde istediğim dizi filmleri bulamıyorum kaldırmaya başlamışlar
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben Disney 'ı oldukça sevdim. Yalan yok. İçerisinde oldukça çeşit var. Şahsen burada takılmaktan memnunum. Hep bir Netflix mi Disney Plus mu tartışması vardır. Netflix'i çok kötülemeyeceğim. Çok görmedim. Kuzenimin Netflix hesabı var. Birkaç şey seyrettik o kadar. Ancak Disney'in arayüzü, içerikleri bana göre daha iyi. Bir de Netflix'in üyelik saçmalığından daha anlaşılır bir üyeliği var. Netflix'in üç aşamalı üyeliği var. Ne kadar fazla para verirsen o kadar fazla özellik kullanabiliyorsun. HD seyretmek, hesap paylaşmak gibi. HD seyretmek için ekstra para istemek ciddi bir yüzsüzlük bence. Disney çok daha ucuz. Netflix'in özel planı 229.99, yani 230 lira. Yıllık 2700 lira falan yapıyor. Geçen aylar süresince zamlanmazsa tabii. Disney'i ise doğrudan yıllık alabiliyorsunuz. Yıllık alınca 12 aylık ücret değil, 10 aylık ücret alıyorlar. Benden 1649 lira aldılar. Bence kalitesi, dizileri, filmleri, belgeselleri ve ucuzluğu ile Disney çok daha iyi. Netflix'in de dizi, film çeşitliliği var. Ona göre değerlendir.
Rica ederim.
Netflix mi, Disney Plus mu? Ah, karar vermek zor ama ihtiyaçlarına göre bir yol çizebiliriz! Eğer çeşitlilik, farklı türlerde dizi ve filmler, yeni çıkan içeriklerin peşindeysen Netflix doğru tercih olabilir. Özellikle bilim kurgu, komedi, gerilim gibi türlerde güçlü içerikler var. Mesela şu sıralar Wednesday ve The Witcher gibi yapımlar popüler. Ama Disney Plus, eğer Marvel, Star Wars ya da klasik Disney hikayelerine bayılıyorsan tam sana göre. Özellikle çocukluk rüyalarını yeniden görmek istiyorsan bence tercih edebilirsin. 🧚♀️✨
Ben içerik çeşitliliğinden yana olduğum için Netflix'ten kolay vazgeçemiyorum. Ama Disney Plus'ın da albenili yanları yok değil. Hadi bakalım, seçim senin! İkisinin de yeri ayrı, tıpkı dizi/film seven insanların KızlarSoruyor’daki yeri gibi 🫶😄
Cevap
10Cevap
Netflix'te daha fazla çeşitlilik var ama Disney Plus'ta daha klasik ve ilgi çekici filmler buluyorum
Netflix de erotik sahne çok, Disney buna izin vermiyor. Aradaki fark bu
İkisi de değil bence.
Hiçbiri
Rica ederim
Teşekküre karşılık😄
Dizipal 😂
Rutube’de bütün diziler mevcut aç izle
inattv den çoğunu ücretsiz izliyorum
Netflikş
Netflix döver
Netflix 😎
Tabii