Diziler & Filmler Netflix mi daha iyi, Disney Plus mı? Eylul778 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Netfilix Disney plus Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Netflix mi daha iyi, Disney Plus mı? Cevapla Disney Soruları Netflix Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Netflix bence daha iyi 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kıyaslamak bile hata Netflix'in üzerine kaliteli bir platform yok ve diğer platformlar zaten Netflix'e göre kendilerini dizayn ediyor. 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Netflix, cunku disneyi hiç kullanmadım.Netflixi en son 3sene önce kullandım..Eğer varsa hayrına ücret talep etmeden ortak üyelik açacak, yanıt yazsın bari. 0 0 Yorumla
mecrunner Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 94% +1 yıl Coluk cocuk icin Disney Bunun dışında açık ara Netflix 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Netflix kesinlikle.. Zaten Disney tüm Türk dizi ve filmlerini kaldırdı geçen günlerde.. 0 0 Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Açık ara Netflix. Disney başlangıçta bı güldürdü ama sonra boka sardı. 0 0 Yorumla
Derin3454 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Fiyat açısından disney plus içerik ve kalite açısından bence netfilix 0 0 Yorumla
selinbhdr Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Netflix ama kendi tercihlerimle cevap verirsem disney oradaki şeyleri daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı. Disney plus yeterli oluyor fiyatlar yüksek 1 0 Yorumla
xSherlockHolmeSs Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ben inat TV den istediğimi izliyom hemde beleş xD 0 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl 😂😂👍🏻👍🏻 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 406 cevap paylaştı. Neftlix 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Netflix bence daha iyi
Kıyaslamak bile hata Netflix'in üzerine kaliteli bir platform yok ve diğer platformlar zaten Netflix'e göre kendilerini dizayn ediyor.
Netflix, cunku disneyi hiç kullanmadım.
Netflixi en son 3sene önce kullandım..
Eğer varsa hayrına ücret talep etmeden ortak üyelik açacak, yanıt yazsın bari.
Coluk cocuk icin Disney
Bunun dışında açık ara Netflix
Netflix kesinlikle.. Zaten Disney tüm Türk dizi ve filmlerini kaldırdı geçen günlerde..
Açık ara Netflix. Disney başlangıçta bı güldürdü ama sonra boka sardı.
Fiyat açısından disney plus içerik ve kalite açısından bence netfilix
Netflix ama kendi tercihlerimle cevap verirsem disney oradaki şeyleri daha çok seviyorum
Disney plus yeterli oluyor fiyatlar yüksek
Kullanmıyorum hiçbirini
İçerik olark disney plus daha az
Disney+
Netflix diyorum
Ben inat TV den istediğimi izliyom hemde beleş xD
😂😂👍🏻👍🏻
bu da soru mu, tabii Netflix
Netflix candır
İkisi de değil
Netfilix
Ikiside beyin yıkıyor. Cevabim: hic biri