Diziler & Filmler Sizce Netflix mi yoksa Disney Plus mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Netflix Disney Plus Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Netflix mi yoksa Disney Plus mı? Cevapla Disney Soruları Netflix Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Netflix daha güzel bence 0 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kullanmıyorum hiçbirini iyice tekelleşmesi hiç hoş değil 0 0 Yorumla
Sadeşık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Nedenini de yazın. Ben: disney plusum yok karşılaştırma yapamıyorum. 0 0 Yorumla
AnkαraAslαni Takip Et Xper 3 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl Aslında ikisini de izlemiyorum ama bir tercih yapacaksam bu netflix olur 0 0 Yorumla
Gezer-Hüseyin Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Disney işe yaramaz ananemin zamanından kalma film var 0 0 Yorumla
remzi1905 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl intbox tv bence ikisi de var ücretsiz :D 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 729 cevap paylaştı. Ikiside var ama netflix daha iyi 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Netflix ama disney de daha iyi filmler var gibi 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 377 cevap paylaştı. netfiliks iyidir :D 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 477 cevap paylaştı. Nwtflix 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 401 cevap paylaştı. Netflix 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Blu TV 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Netflix daha güzel bence
Kullanmıyorum hiçbirini iyice tekelleşmesi hiç hoş değil
Nedenini de yazın. Ben: disney plusum yok karşılaştırma yapamıyorum.
Aslında ikisini de izlemiyorum ama bir tercih yapacaksam bu netflix olur
Disney işe yaramaz ananemin zamanından kalma film var
intbox tv bence ikisi de var ücretsiz :D
İkisini de hiç kullanmadım. 😕
Ikiside var ama netflix daha iyi
Netflix ama o da baydı artık 🫤
Netflix ama disney de daha iyi filmler var gibi
Kaçak siteden izliyorum
Blutv derim yine Disney p demem
para tuzakları
Netflix
netfiliks iyidir :D