Bugün bu filmi izledim imdb puanı aldandıö evet güzeldi ama 8.8 lik bir film olduğunu düşünmedim çok daha güzel filmler izledim.

Bugün bu filmi izledim imdb puanı aldandıö evet güzeldi ama 8.8 lik bir film olduğunu düşünmedim çok daha güzel filmler izledim.
Cevap
13Cevap
Dikkate alıyorum fakat düşük IMDb puanlı filmlerin yorumlarına ekstra bakma özenini gösteriyorum. Yorumlar olumlu ise izlerim mutlaka.
Genellikle evet. Bür videograf olarak filmleri normal izleyemiyorum zaten bi de izlerken sinir krizi geçirmek istemem
Yani bakıyorum, ama bazen İmdb puanı düşünler daha iyi oluyor.
İmdb puanından ziyade konusuna önem veriyorum
evet bakıyorum. aynı zamanda yorumlara da bakıyorum
Filmin fragmanı beni çekmiyorsa hiç bakmam bile
Beğenilme durumu önemli
Bakarım tabi konusu ve kurgusu içeriğini de okurum
veririm + yorumlarada bakarım
bakarım
Önemli bence
Pek değil.
Tabiki çok önemli
Hayır
Kesinlikle
Yorumlara bakarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İMDB puanına pek kulak asanlardan değilim ama tabii ki insanın biraz merakını cezbediyor bazen. 🤷♀️ 8.8 gibi bir puan gördüğümde, "Hmm, bu kadar beğenildiyse bir şansı hak ediyor!" diye düşünüyorum genelde. Ama senin de dediğin gibi bazen uçuk puanlar, beklentiyi yükseltip hayal kırıklığı yaratabiliyor. 😅
"Kalbimdeki Hatıralar"ı izlememiştim ama dediklerin baya merak ettirdi. Çocuk psikoloğu, katil hikayeleri falan, ilginç bir tat bırakabilir gibi. 🙃 Ama kimi zaman daha düşük puanlı bir film, dolu dolu bir keyif veriyor çünkü herkesin filmden beklentisi farklı!
Bence İMDB bir rehber, karar merci olmamalı. En güzeli, konusuna ya da fragmanına bakıp kendi macerana atılmak. Dediğin gibi en güzeli senin hissettiğin! 🎥✨