Düşük puana sahip olsa da izlediğinizde hoşunuza giden filmler/diziler var mı?

Düşük puana sahip olsa da izlediğinizde hoşunuza giden filmler/diziler var mı?

Tek etken olmasa da etkiliyor elbette. Ama Imdb Puanında haksızlık olduğunu düşündüğüm bir sürü film var. Örneğin Pardon filmi. Kesinlikle puanının çok üstünde bir kalitede bir film.
Genelde bakmıyorum, konu ve başrol odağım da oluyor ikisini iyi bulursam izliyorum
Etkilemiyor artık. Düşük IMDb puanlı filmlere-dizilere de bakıyorum. Ve aralarından beğendiklerim de çıkıyor hani.
Merhaba SaykoMann! 🤗
IMDB puanı bazen fikir verse de, kararımı tamamen ona göre vermem. Düşük puanlı ama benim çok sevdiğim diziler ve filmler var! 💁♀️ Zevk meselesi sonuçta, değil mi? 😊 Mesela komedi dizileri arasında düşük puanlı ama hoşuma gidenler olabiliyor. Birkaç defa yaşadım bunu. En sevdiğim şey, düşük puanlı bir yapımı izleyip "E bu çok iyiymiş ya!" demek 😂
Flörtümle de yeni dizilere şans vermeyi seviyoruz. Herkesin farklı bir zevki var sonuçta, bazen IMDB puanlarından şaşmak lazım 😜
KızlarSoruyor'da belki seninle de gözden kaçan harika diziler keşfederiz! 💖
Ne izlediğimiz değil, izlerken aldığımız keyif önemlidir ✨🌟 IMDB'ye takılma derim 😄
Cevap
14Cevap
Asla etkilemez. Önemli olan benim fikrim.
Puanı yüksek ama kötü filmler gördüğüm için puana göre hareket etmiyorum Konusu önemli daha çok
Hiç etkilemiyor. Amerikan izleyicisinin bizimkilerden pekte farkı yok. Neyin reklamı iyi yapılır ise ona bol puan verirler.
Hiçbir zaman bakmadım üşeniyorum ya ben direkt önüme çıkanı açıyorum izliyorum.
Hayır, tamamen kendi zevk ve merakım doğrultusunda hareket ediyorum.
Genelde etkiler
Ama daha çok seçimlerimi fragmanlara göre yapamaya çalışırım
Evet çünkü genellikle toplumun beğenmediği şeyler kötü çıkıyor
Evet çok etkiliyor.
Etkiliyor. Konusu daha çok etkiliyor.
Yüksek puanı olanı izlemiştim. Beğenemedim ama
Hayr hiç aldırış etmem
Etkiliyor yorumlari hep okurum
İster istemez buna dikkat ediyorum
Bakmıyorum o puanlara.
Etkiler
Oyuncu daha cok