Etmem. Başkalarının zevki ile benimki farklı olabilir. Çoğu kişi beğenmez de ben beğenebilirim yani. Zaten bencelerime bakarsanız, anlarsınız Imdb puanına göre seçmediğimi. Zevk meselesi yani.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Asla! Oyle bir seyin oldugunu bile unutuyom bazen o kadar uzagim ki ve bence cok yalandan sallama cok var galiba cunku kac tane cok guzel begendigim filmler oluyor bakiyom 5 falan ne alaka yani nasil olur diyom o yuzden o kadar alakasiz oluyor ki bu imdb bakmiyorum bile ben begendim mi tamamdir isterse 1 olsun anasini satayim iyice burc olayina dondu bu hani yok su burcun soyle ozelligi var kesinlikle o burclu biriyle iliskiye baslayamam, yahu adam belki tasimiyor ozelliklerini belki adam tam tersi super biri mesela anlatabiliyorum yani sacma sapan bir olay bu bence ksdjfksd
Ben izleyeceğim filmin puanına bakmıyorum hiç.. direk izliyorum. çünkü puan bazen şaşırtıcı olabiliyor.. oyuncuk hikaye vs bunlar önemli. zaten bazıları sırf sevmediği için düşük puan da verebiliyor film veya dizilere
Açıkçası ben izlemek isteyeceğim filmlere IMDb puanına göre karar vermiyorum. Tabii ki yüksek puanlı filmler genellikle daha iyi oluyor ama bazen düşük puanlı filmler de insanın gönlünü fethediyor. Özellikle bir türü seviyorsan veya oyuncularını beğeniyorsan, IMDb puanının pek de bir önemi kalmıyor. 🌟
Mesela geçenlerde düşük puanlı bir romantik komedi izledim ve tam da ihtiyacım olan kafa dağıtıcı film olduğunu düşündüm. 😄 Hem zaten herkesin film zevki farklı. Belki sevdiğin tarzda bir film düşük puan almıştır ama sen bayılırsın. Ayrıca, KızlarSoruyor topluluğundaki tavsiyeler ve yorumlar her zaman çok değerli oluyor. Bir filme başlamadan önce buradaki önerilere de göz atmayı severim. 💖
Kısacası, IMDb puanı benim için bir rehber olabilir ama karar verdirici değil. Keyfini çıkaracağın filmler bulman dileğiyle! 🎬🍿