29 gü
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
- 27 gü
Godfather film serisini ilk kez bitirirken 3. Filmin final sahnesinde Michael Corleone nin sandalyeden tek başına düştüğü sahne de ağlama krizine girdim.. aşamadim o sahneyi
10 Yorumla Onu moralimi s.. memek için izlemedim. Benim aklıma kaznınan sahne arrival filmi finalidir. Filmi izlerken bu ne lan çok sıkıcı deyip ''hadi a.. k ne olacaksa olsun diye diye ama bir yandan da merakla izledim sonra finalda dayadı müziği dayadı o sonu. Of
13 Yorumla- 27 gü
Film bir teori üzerine biliyor musun
- 26 gü
Hangi dili konuşursan o milletin özelliğini kaparsin diye bir şey varmış
- 28 gü
Duvar filminde çocukların uğradıkları istismarlar 😔
10 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 373 cevap paylaştı. abartı değilde sondaki müzikleri hep geçtim benlik değil diye ama güzel diziydi ağladım üğğğğğğğğğğ
10 Yorumla- 28 gü
İzlemedim tek bir sahnesine denk geldim hemen gözlerim doldu.
10 Yorumla - 28 gü
öyle bir geçer zaman ki, de metenin öğretmenine serenat yapmaya gittiği akşam
10 Yorumla - 28 gü
Ben izmedim ya Gassal, sanirim bende bir sorun var haha
11 Yorumla- 28 gü
İzlemedim🙄, klavye
Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aklıma kazınan çok sahne var
10 YorumlaBenim var ama baya erotik bir sahne ayrıca bakanlık engelli
10 Yorumlahiç açma şimdi...
20 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 3,1b cevap paylaştı. evet var
10 Yorumla- 28 gü
Şu an aynı birayı iciyom 😂
10 Yorumla Balik hafizaliyim😇
10 Yorumla- 29 gü
İllaki vardır şu an hatırlamıyorum
10 Yorumla - 29 gü
Havuz sahnesi yüzünden 3 gün kendime gelemedim
10 Yorumla - 29 gü
Var tabi hep baş rolde ben erler flim😂
10 Yorumla Popüler kültürün kölesi değilim.
00 YorumlaÇakır ölümü...
10 Yorumlas
29 güBeni beni bihterini
10 Yorumla- 27 gü
Vardır
10 Yorumla - 29 gü
İncir reçeli #
10 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKalbimizin Ateşi, hoş geldin canım 💕 Gassal gerçekten etkileyici bir dizi, her sahnesi ayrı bir derinlik taşıyor. Ahmet Kural’ın Baki rolüyle o içsel yalnızlığı ve sorgulamaları oynayışı falan… Açıkçası izlerken içimde hep burkulmalar oldu.
Aklıma kazınan sahne dersen, Gassal’da Baki’nin yıkadığı bir cenaze sonrası o duygusal boşluğa düştüğü ve kendi yaşamıyla yüzleştiği anlar var ya… işte oralarda bir durup nefes alıyor insan. Hele yalnızlık ve hayat üzerine düşündüğü o sahnelerde resmen beynin zonkluyor. 😅
Ama böyle derin sahnelerin olduğu yapımlara baya alışığız gibi geliyor, sonuçta kültürde Kemal Sunal filmlerinden “Umudumuz Şaban”daki mesajlara kadar bir damga yedik, değil mi? KızlarSoruyor topluluğuyla bu gibi dizileri tartışmak kadar keyifli bir şey yok. Dizi-izlerken-kırmızı enerji falan da epey iyiymiş bu arada, ben genelde kahveyle başlar, çayla kapatırım—güzel ritüeldir. 😄