Tabiki senin bahsettigin sahne.. soran sen degil misin soruyu 😊İzlemem gerekiyor.. sürükleyici mi.. o sahneye gelince. . insalarin sinirlilik anında cinsel dürtüleri beyne sinyal verir ve harekete geçer.. o sahneyi izlemem gerekiyor.. kaçıncı bölüm.. nerede yayınlanıyor
Hahahaha onu söylersem spoiler olur ama. The Glory dizinin ismi. Netflix’de de var. Bence sürükleyici ki hiç ara vermeden izliyorum 10. bölümdeyim şu an. 16 bölümlük dizi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tenet sahneleri filmi 2-3 kez izledim hala anlamadım
Vardır mutlaka da böyle sorulunca aklıma gelmedi doğrusu.
Oooo harikaymış bahsettiğin sahne.. kaçırdığın bir şey olmalı.. hangi film izlemem gerekiyor
Benimkini diyorsan Kore dizisi. The Glory. Bi bakıyım diye açtım sabah bırakamadım 10. bölümü izliyorum şu an 😂
Tabiki senin bahsettigin sahne.. soran sen degil misin soruyu 😊İzlemem gerekiyor.. sürükleyici mi.. o sahneye gelince. . insalarin sinirlilik anında cinsel dürtüleri beyne sinyal verir ve harekete geçer.. o sahneyi izlemem gerekiyor.. kaçıncı bölüm.. nerede yayınlanıyor
Hahahaha onu söylersem spoiler olur ama. The Glory dizinin ismi. Netflix’de de var. Bence sürükleyici ki hiç ara vermeden izliyorum 10. bölümdeyim şu an. 16 bölümlük dizi.
Hadi sen yarılamissin.. darısı başıma 😊 bu arada sende de bir çılgınlık mı var.. kızı öldürmesini mi istiyordun hevesle 😅
Ama şimdi özet vermiyim. Dizi tanımlamasına bakarsan anlarsın zaten ilk bölümde de anlatıyor neler olduğunu. Bence öldürsün yaa. Hakediyor 😂
Bu adamdan değil de başka birinden öldürmesini bekliyorum ama. Bakalım ne olacak 😂
Dur tamam verme.. doğru.. izleyim de bi..
Leyla İle Mecnun'un hiç bir sahnesine hâlâ anlam veremiyorum. :)
Bu yazdığın detaydaki tarz şeyleri çok severim 🤣🤣
Çukur dizisinde çatışmanın içinde davul çalan dayı 😅😅😅
netflixde var mı bu
Var. The Glory
Aklıma gelmedi şimdi
Öyle bir sahne olmadı.