Ölümcül hasta olduklarını bilmelerine rağmen film yapmaya devam eden oyuncular hakkında düşünceniz nedir?

Merhaba KScanlar nasılsınız?

Bazı oyuncular vardır sanatına aşıktır sahne de sette isterler son nefesini vermeyi. bizim için en çok Tiyatro sanatçıları bunu çok isterler. Zira oyuncu olup yaşlanınca pek rol verilmediği için Tiyatro daha önemlidir yoksa unutulup gidiyorlar.
Oysa Dünya'da yaşlansalarda değerli bir çok oyuncu var rol gelen verilen.

Sorumuza dönersek benim için iki oyuncudan bahsedeyim
Birisini bir çok kişi tanıyor özellikle Harry Potter sevenler.
Severus Snape'i canlandırmasıyla tanınan Alan Rickman.

2005'te prostat kanseri teşhisi kondu ve hayatının en zor kararını vermek zorunda kaldı. İyileşmeye odaklanmak için oyunculuğu bırakabilirdi ancak bunun yerine sevilen rolünü bırakmadı Harry Potter destanını tamamladı. Sonrasında ikinci teşhis kondu pankreas kanseri.
Nitekim 2016 da aramızdan ayrıldı yarın ölüm yıl dönümü Potterheadlar onu asla unutmayacak.

Bir diğer oyuncu Street Figter oyununun filminin Mr. Bison karakterini canlandıran
Raul Julia filmlerini izlemiş olanlar ne kadar olağan üstü bir oyuncu renkli kişilik olduğunu bilirler

Mide kanseriyle yaşarken, video oyununu seven çocuklarına bir hediye vermek ister gibi General M. Bison rolünü kabul etti. Hastalığından dolayı zayıflamış olsa da yine harika bir oyunculuk sergilemişti Ne yazık ki, film bittikten kısa bir süre sonra vefat etti.

Ölümcül hasta olduklarını bilmelerine rağmen film yapmaya devam eden oyuncular hakkında düşünceniz nedir?

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan