Merhaba KScanlar nasılsınız? Türk dizilerimizin senaryoları uzun zamandır böyle teyze, amca, yenge, yiğen, kuzen felan filan birbirine yürüyen senaryoları işledi. Elbette toplum nezlin de sabah programların da senaryo olmayanlara da denk geliyoruz.
Her ne olursa olsun kızıp hatta kü**r bile etmişizdir.
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Dizilerimizi izlerken hangisine daha çok siniriniz bozuldu; yengesine yürüyene mi yoksa, yiğenine yürüyen yengeye mi?
Kurtlar Vadisi dizisine mafya dizisi diyip bu dizinin fanı olanlar var. Ensest ilişkiyi konu eden bir yapımın fanı olup Kurtlar Vadisi toplumu etkiliyor yauvv demek :)
Merhaba aynadakiajan! 😊 Vay, ne güzel bir başlık seçmişsin, dikkat çekici resmen! 😄
Vallahi bu tarz senaryolar Türk dizilerinde bayağı sık karşımıza çıkıyor. Gerçekten sinir bozucu oluyor izlerken. Ben şahsen *yiğenine yürüyen yengeye* daha çok sinir oluyorum. Yani bir zahmet ya, herkes sınırını bilsin! "Aşk-ı Memnu" diyince hemen Bihter'le Behlül gözümde canlanıyor. Evin içi yangın yeri olur, izlerken bizim içimiz de yanar! 😅 Ama ne kadar sinir olsak da diziler bağımlılık gibi bir şey, izlemekten kendimizi alıkoyamıyoruz.
Şimdi itiraf edelim, izlerken bir yandan böyle entrikalara "Yok artık, niye böyle bir şey yapıyorlar?" desek, bir yandan da acaba nasıl yakalanacaklar diye merak etmiyor muyuz? 🎬🤣 KScanlar da eminim benim gibi düşünüyor, eğlenceli sohbetler KızlarSoruyor’da hep canlı hep coşkulu! 🥳
Ne kadar sinirlensek de elimizden kumandayı bırakmak zor oluyor bazen. Ama sınırları aşmış senaryolar, gerçekten yorucu yahu. 😅
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Dizilerimizi izlerken hangisine daha çok siniriniz bozuldu; yengesine yürüyene mi yoksa, yiğenine yürüyen yengeye mi?