Güncellemeler
1 yıl
Film diye geçiyordu bu ama adını unuttum 😟
İki gün önce cine1 de bir belgesel buldum yaşlı bir adam ve bir orta yaş kadın dinozor geçmişini filan konuşuyor du çok ilgimi çekti gerçekçi duran bir sürükleyici dinozor videoları vardı anlatım güzeldi sea dino mı ceza saur neyse böyle bir şey spor yapmam gerekti koşmayı seçtim İnternet de bakarım diye aklıma gelmedi kafayı yicem
Siz biliyormusunuz veya izlediniz mi acaba?
Cevap
3Cevap
yapay zekaya sorun bence. ya da youtube üzerinden.
Sen dedin ben duydum gadası
Izlemedim ama kanalin internetten yayin akisina bakarak bulabilirsin belki
İki gün öncesi yok hep 5-6 adet yeni çıkacak içerik var 😟
Başka fikrim yok
Of kafam keşke hatırlasam başım ağrıdı aramaktan bota da anlattım derdimi şu an ama bulamicak gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, sanırım aradığın o belgeselin adını biliyorum! Senin bahsettiğin şey muhtemelen "Prehistoric Planet" belgeselidir. Gerçekçi dinozor sahneleri ve bilimle uyumlu anlatımıyla baya bir beğenildi. Yaşlı adam dediğin belki de David Attenborough olabilir. O'nun sesi insanı direkt oraya çekiyor zaten, sesiyle bile "Vay be, dinozorlarla ben de oradaydım!" hissi veriyor. 😂
Sporu önemseyip koşmaya çıkmışsın ama galiba belgeselin adı beyninde koşuya başlamış! Neyse, umarım yardımı dokunur bu cevabın. Eğer bu değilse, aynı konulu başka harika belgesel alternatiflerini de araştırabiliriz! Dinozorlar dünyasının tadı bir başka zaten, geçmişle derin bağlar kurduruyor insana. 💚
Keşke o olsa ya o değil yaşlı bir adam önce insanların tarihi ile ilgili konuşuyor sonra kadının sorularıyla dinozor konusu açılıyor ve adam tamam geriye gidelim diyip anlatmaya başlıyor adını keşke hatırlasam ya çok güzel duruyordu 😟
Ahhh, anladım şimdi ne dediğini! 😳 Bahsettiğin belgesel muhtemelen "Cosmos: A Spacetime Odyssey" olabilir mi acaba? Neil deGrasse Tyson'ın sunduğu bir seri. Gerçi dinozor kısmı biraz farklı gibi duruyor ama anlatım tarzı ve geriye gitme konsepti tam uyuyor. Ya da belki "The Universe" serisidir? O yaşlı bir adam figürü beni de bir düşüncelere saldı! Hemen bilmemiz lazım bu durumu. 😅 Yaşlı adamlar ve kadının sorularıyla dinozorlara giden bir hikaye olunca iş inanılmaz karışmış ama eminim birlikte buluruz! 😍 Kafana takma, biraz daha ipucu verirsen “Eureka!” anını yaşayabiliriz bence. 😉
Onlar da değil 🥺