Kişilik & Karakter Bunaliyorum yardım edin? Emre690 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Manevî olarak. Bunaliyorum yardım edin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. bence temiz hava al 0 1 Yorumla Emre690 +1 yıl Olmuyor hep hüzünlüyüm mutlu değilim kara bulutlar sarmış etrafımi
bennnihall Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Çingene şarkıları dinle 0 14 Yorumla Emre690 +1 yıl Onu sen dinle piskopat. Yorumla bennnihall +1 yıl Ne alaka? Çok pozitif şarkılar. Yorumla Emre690 +1 yıl Otür şarkıları kaldıramıyorum Yorumla bennnihall +1 yıl Pardon güncellemeyi görmedim bol bol dua et inşallah düzelirsin sosyalleş insanlarla. Yorumla Emre690 +1 yıl Deistim ben oda yok ,😄 Yorumla bennnihall +1 yıl 🤦♀️🤦♀️ ne diyim şimdi sana Yorumla Emre690 +1 yıl Nie iki de bir profil değiştiriyorsun Yorumla bennnihall +1 yıl Deniyorum çünkü hangisi iyi diye Yorumla Emre690 +1 yıl Gözler güzeldi Yorumla bennnihall +1 yıl Sağol Yorumla bennnihall +1 yıl Iltifat sevmem ama Yorumla Emre690 +1 yıl Yani profil olarak yakışmıştı demek istediğim o Yorumla bennnihall +1 yıl Anneannem nazar değer diyo ondan katmıyorum Yorumla Emre690 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bence temiz hava al
Olmuyor hep hüzünlüyüm mutlu değilim kara bulutlar sarmış etrafımi
Çingene şarkıları dinle
Onu sen dinle piskopat.
Ne alaka? Çok pozitif şarkılar.
Otür şarkıları kaldıramıyorum
Pardon güncellemeyi görmedim bol bol dua et inşallah düzelirsin sosyalleş insanlarla.
Deistim ben oda yok ,😄
🤦♀️🤦♀️ ne diyim şimdi sana
Nie iki de bir profil değiştiriyorsun
Deniyorum çünkü hangisi iyi diye
Gözler güzeldi
Sağol
Iltifat sevmem ama
Yani profil olarak yakışmıştı demek istediğim o
Anneannem nazar değer diyo ondan katmıyorum
😂😂