Bunaldım artık yardım lütfen?

İlişkimiz bir sene olacak neredeyse ve güzel gidiyor şu an için ama annesi yüzünden bunalım geçirdim artık. Sevgilimle her gün en az 3 4 saat annesi yüzünden kavga ediyoruz. Annesi buluşmamıza çok izin vermiyor nadiren buluşup görüşüyoruz. Evde telefonla konuşup mesasjlaşamıyoruz adam akıllı ama biz elimizden geldiğince hep birbirimizle ilgileniyoruz aramızda bizim bir sorun yok. Son 2 3 aydır bu sorunlar çıkmaya başladı. Ben daha sevgilimle konuşamadan kadın beni her sabah arıyor uyandırmaya diye. Başlangıçta sorun olmuyordu kısa kesiyorduk konuşmayı. Ama son zamanlarda sevgilimi darlamaya başlamış. Ben arıyorum o beni niye aramıyor. Aslında sürekli arıyorum her fırsatta ama yetmiyor. Kadın bir şey oldukça hep daha fazlasını istiyor. Aşırı doyumsuz ve yetinmeyi bilmiyor. Müsait olamadığımda telefonu meşgule atıyorum ardı ardına tekrar tekrar yine arıyor. Hızlı yanıtla cevap veriyorum bu sefer onun tribini atıyor. Neymiş efendim bana vakti yokmuş. Ben iş yerindeyim çalışıyorum ve müsait olamayacağım anlar olacak tabiki yanlış mıyım? Onun dışında geçen bir olayımız oldu kıza saçma sapan bir konudan dolayı ağzına geleni saymış. Olanda ne biliyor musunuz? WP'ta profil fotoğrafım kalkmış ben farkında değilim bu durumun hakkında bölümü de boş olunca engel attım sanmış. Ben kafayı yiyorum burada. Özel hayatımız annesi yüzünden yok denecek kadar az kaldı. İlişkiyi 3 kişi yaşamaya başladık ve ben bu durumdan memnun değilim. Kendine de sürekli olarak dile getirdim. Her konuda çok iyi anlaşıyoruz ama konu annesine gelince o da aramıyorsun yazmıyorsun demeye başladı. Çok bunaldım gerçekten. Var mıdır bunu yaşayan birileri ya da buna bir çözüm? Kendisiyle dün sabah kavga ettik. Ben sınırımı çektim. Evlendiğimizde annen bu kadar karışır bir şeyler beklerse beklemesin dedim. Evlenince herkes kendi ailesini kuruyor sonuçta bir aile olacağız. Benim önceliğim sensin ama senin önceliğin ben değilsem bu yola girmeyelim dedim. Şu anda bu konudan dolayı da aramız bozuk.
Bunaldım artık yardım lütfen?