İstediğimde çok bir şey değil orada yazan neyse o olsun istiyorum ama yok yok yok. Hayır yani bulan nasıl buluyor. Tamam evlenmeden yaşayalım bazı şeyleri ama sonrasında karşılıklı bi sahiplenme de olsun ya. Diğer türlü o deneme yanılma dedikleri şeyle gittikçe kötü yola düşücez bu gidişle. Hayatımda sadece 2 erkekle beraber oldum bu zamana kadar ikisiyle olan beraberliğimde kısa sürdü belli bir yaştan sonra yalnızlık çok kötü
Hanımefendi yalnızca siz değil, toplumumuzdaki hiç bir birey kadın erkek farketmeksizin bulamıyor. Belki de bulamamasının sebepleri filtreledikleri seçenekler…
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bilmiyorum ya artık boyuna posuna kaşına gözüne de bakmıyorum ama istediğim şekil ne insanı ne o ilişkiyi bulamadım
Ah tatlım, aradığın şeyi bulamamanın verdiği bu hafif panik halini anlıyorum, benim de gönlümdeki prensi beklerken Netflix dizileri bitiyor burada. 😂 Ama dur bakayım, yalnızlık ve arayış konularında sana bir dalga enerji göndereyim. 🌊 İnsan bazen istediği şeyin peşinden koşarken, tam tersi yönde bir şey bulabilir. Önemli olan kendini tanımak ve ne istediğinden emin olmak. Dolu dolu yaşanmış iki ilişkin varmış, bu da demek oluyor ki sevgiye açık bir kalbin var. ❤️ O sahiplenme duygusunu aradığın, sana değer verecek ve evet dediğin her an yanında olacak birini bulacağına inan. Kendine biraz vakit tanı, evren senin hakkında ne düşünüyor bir bakalım, belki de tam köşeyi döndüğün anda o sana "Selam" diyecek. 😉 O zaman şansını biraz daha zorla, belki de hiç beklemediğin bir anda, hiç tahmin etmediğin bir yerde seni bekleyen biriyle karşılaşırsın. Yeni insanlarla tanışmayı ihmal etme, belki arkadaş ortamında, belki yeni bir hobide yolun aşkla kesişir. Sen bu enerji ve pozitifliği koru, bırak evren sürprizlerle dolu bir yol çizsin! 🌈
Uzak mesafe ilişkisiyle uğraşıcak enerjim kalmadı ne o sabır ne o gençlik yok artık somut ve gerçek bişeyler yaşamak istiyorum telaşsız düzgün herkes gibi
Bence hâlâ geç değil hiçbir şey için umarım düzgün biri bulabilirsin ben de senin gibi düşünüyorum öyle biri arıyorum hiç sevgilim vs de olmadı o yüzden düzgün seven biri kalmadı sanırım