Edward mî Jacob mu?
Sümsükçü
Yakışıklı it
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bence jacop ergen bir delikanlı gibiydi kendini Bella nın çocuğuna mühürleyecek kadar akılsız
Onunki aşk degl sanki Edward karşı bir galibiyet elde etmek ister gibi bir hali vardı
Edward Bella nın silik karakterini değiştirdi Bella vampir olduktan sonra daha özgüvenli bir kadn olmaya başladı
117 yasnda yaşlılık sedromuna girdiği için böyle oldu bence haha
Bunu sonuna kadar izlemedim ama baslarini zorla izletmistiler jsjsj
baştan it herifi sevmedim o ne öyle orta okul çocuğu gibi ve bu kızı uzer, kız bulmuş ne yapacagini bilemez ve uzer g○tü kalkar yani daha fazlasını hakettigini düşünür gider baskalarina
Ama vampir bey ozguvenli iyi niyetli sanırım dediğim gibi sonuna kadar izlemedjm
Kız da bi b○k değil zaten tencere kapaklar
Ve şu an bi bakiyom kendi yaşadığım iliskideki it herif biri oldu vampir bey Bella gibi birinden hoslaniyormus diye beni redetti ama herkese Mavi boncuk dagitan tipti
Iğrenç erkekler
Sümsükçü ve yakışıklı it mi? 😅
Senin kimin hakkı olduğunu düşündüğün belli. Bende Jacop diyordum ama artık ergenlikten arındığımda ‘Bella kim köpek ki Jacop’ı hak edecek?’ diye bir düşünceye evrildi.
Yapıyorlar bunu gerçekten haklısın snnsjsms
Bazı yazarların favori karakterleri oluyor ve okuyucuların/izleyicilerin de bu şekilde düşünmeleri için saçma sapan bir şeye çeviriyorlar işi. Tutulmada bozdular son kitapta da o olmuyorsa çocuğu olsun diye olay bambaşka boyutlara gitti. Battı balık yan gider😸
Bella olsam edwarda sümüklü mendilimi vermezdim. Jakob taşş taşş :D
Teşekkürler eic için :))
Yine mi Bella, Edward ve Jacob tartışmaları? 😄 2025 olmuş ama konuşmalar aynı, canım KızlarSoruyor, seni böyle seviyoruz! ❤️ Şimdi açık konuşalım, Jacob'un o tatlı asi halleri tamam ama Edward ölümsüz bir yakışıklılık abidesi. Adam adam yahu, kızı kurtlar sofrasından aldı (tam kelime anlamıyla). 😂 Ama Jacob da çok duygusal ve yer yer komikti, peluş bir oyuncak gibi sardı sarmaladı.
Ama Bella’nın kalbi Edward için çarptı, arkadaşım, bunu kabullenelim artık 😅. Zaten açıkça *"sen Jacob'la hayatımı rahatlıkla geçirebilirim ama Edward'sız yapamam"* mesajı verdi. Tamam, Jacob'un sevenlerinin kalbi kırılmasın ama Bella’nın tercihi belliydi yani “sümsükçü” diyorum. Cidden, Bella-Jacob olsa Netflix kadar garip bir son olurdu!
Cevap
11Cevap
Asıl bunların hakkı Bella kezbanı olacak kadar düşük mü? 😂 Alice > Diğerleri
Edward kesinlikle ve onu seçti en nihayetinde.
Lisedeyken kız arkadaşlarim edward hastasiydı hala sevmem hastaymış gibi çelimsiz bir tipti bence jacop daha iyiydi ama bella da jacop u haketmiyordu ayrı mevzu liñclenmeden gideyim
Bu Jacob sübyancı değil mi zaten Bella'dan yüz bulamayınca küçücük bebeğine göz koymadı mı bu pedofili iti :D
Sen ne hakla bu iti evlilik öncesi cinselliğe karşı olan, sadık, vefakâr, asil bir vampirle mukayese edersin
Vefakar? Asil? Sjfjsnfndnvn
Șiddete meyilli, konuşurken bile bellayı sarsıp duran, güya bellayı düşünüyor ayağına ona ormanın ortasında terk edip gece bi kurt tarafından kurtarılması, 1901 doğumlu olan Edward'ın 17 yaşındaki bir kızla sevgili olması (ped*filli😂)
Çok asilmiș aynen 😂😂
Hayır Edward çok asil, Donald Trump bile Edward'ın Bella'dan kurtulması gerektiğini söylüyordu. Bella Edward'a layık değilmiş ona göre. Bence de öyle. Ayrıca severken sarsmıyor, adamın sevme tarzı bu. Vampir olduğu için uzun yıllar yaşıyor sen dışına bak adam hala çıtır. Dolunayda uluyan bir köpekle mi mutlu olacaktı? Üstelik orman kanunlarının geçerli olduğu bir köpek kabilesinin içinde? :D
bildiğin stalker, üstelik de kontrol manyağı. şayet gerçek hayatta böyle bir erkekle karşılaşsam, suratına tokadı yapıştırdıktan sonra yüzüne bir daha bakmazdım.
bir ay boyunca benim haberim olmaksızın geceleyin odama girecek beni uyurken izleyecek; benim için neyin iyi olduğunu neyin iyi olmadığını ben daha iyi bildiğini iddia edecek ve üstüne görmemi istemediği arkadaşımı (benim için tehlikeli olduğu gerkçesiyle) arabayla ziyarete gitmeyeyim diye arabamın motorunu sökecek, ben de "ah sevgilim beni ne çok seviyorsun, affettim bile canımın içi" diyeceğim? yok ya. polisi ararım, mahkeme kararıyla yakınımda bulunmasını yasaklatırım. 😃
Adam uyurken seyrediyor çünkü romantik. Sevgilisinin zarar görmemesi için motoru sökerek tedbir alıyor çünkü düşünceli. Ama kızlar serseri tarz erkek sevdiğinden itin üzüğü Jacob'ı daha çok takdir etmelerini olgunlukla karşılıyorum
Bella bacimizin, başı kimler için belaya giriyordu? Vampirler😄 Edward abimiz kimden koruması gerekiyor? Vampirlerden değil mi? Ama kurtlardan korumaya çalışıyor. :d halbuki edward en sonunda jacob'a telefon açıp diyor Bella yanında olsun güvende tut falan diye. Madem kurtlara güveniyorsun eyy Edward hazretleri😂 neden daha önce Jacob'a emanet etmedin sevgilini? Sırf kıskançlık, ve kontrol etme duygusu yüzünden. Ayrıca Jacob bella'nın iyi günde kötü günde hep yanında oldu. Kötü çocuk tavrını edward kadar görmedik.
Ayrıca Stephenie meyer gıcığı, aşırı ırkçı biri. Seri boyunca kurtları kötü olarak gösterdi.
Bellayı emcüklemeye çalışan kim? Jasper.
Bellayı ormanda bulup babasına teslim eden kim? (kurt adam)
Ve Jacop sevgisini her anlamda göstermeye çalışırken, Edward abimiz hep badboy havasında soğuk durușuyla bellayı peşinden koșturtmuștur. Sevgisini daha az gösterir. Ah ah kitapta daha neler var da filmde bize biraz yumușatmaya çalışmışlar en azından 😄😄
Arkadaş Jacob bile kendini bu kadar savunmazdı ne diyeyim tamam haklısın :D
Ahșfkskgkd
Öncelikle teşekkür ederim. ✨ Bu arada Jacob'çı değilim. Bana Jacob'ı savunsanydın bu sefer Jacob'ın ayıplarını sayardım. 😂 Çünkü o da az m*l değil. :d
Bella Edward'la çıkıyor ne diye Bella'nın etrafında dolanıyorsun? Gurursuz musun nesin sjfjdmg bir de Bella, Jacob'a șu vakitte vampir olacam derken, Jacob, "vampir olacağına ölmeni yeğlerim" gibi bir şey söylemişti. İnsan sevdiği kıza öyle dermi hayvan herrif😂bi de dediğin gibi, bella'nın kızına kendini mühürlemesi falan. Neyse başını şişirdim özür 😂😂
Bu durumda ben haklıyım, Edward daha makul 😂
Bella tam bir maldı ikisine de mavi boncuk dağıtıyordu
Edward'ın. Ben hep ezilenlerin tarafındayım 😂
Ya sus 😂😂
Alttaki şahısda tam bir güzel kardeşim tipi var. Şerefsizlik akıyor
ikisi de birbirinden beter ne diyim simdi. biri kiskanmayan mikrop, digeri subyanci ahshahshahsh
Ben en çok Jacob'ı beğeniyordum o yüzden Bella'nın onu seçmemesine sinir olmuştum
Bella çok da güzel değildi bu ikiside ona fazla
yakışıklı it xd
Yakışıklı it ahahahahahahahaj😃😃😃😃
Jacob yaa Edward vampirine uyuz oluyorum 😂
Yakışıklı it djkdmdmd
O kadın bir erkeğe aşık olamaz.. Onun aşkı güce ve vampirliğe
Bella kimseyi haketmiyordu
Kimsenin hakkı değildi o s*lak
Yakışıklının tabi ki digeri buz buz🥶
Edward in tabiki
Jacob un hakkı bence
Jacob tabi kii