Jacob'a hep üzülmüşümdür ya sevmişti çocuk :(
Jacob onu gerçekten hak ediyordu
Edward ile evlenmesi doğru bir karardı.

Umrumda değiller :D
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Jacob'a hep üzülmüşümdür ya sevmişti çocuk :(

Benim en sevmediğim serilerin başında geliyor bu seri çünkü bir seri bu kadar kötü olamaz yani bu kadar mı batırabilirsin bir seriyi... sinirlendim bak hayranları gibi sadfsdf :D ama bence edward hak ediyordu çünkü gerçekten seviyordu. diğeri gitsin karı kız kessin
ya hahah sakin ol şampuan :D
Tamam sakinim :D biraz gaza gelmiş olabilirim haklısın
Alacakaranlık serisinde Bella ile birlikte olabilecek en iyi seçenek olarak Edward görülüyordu. Serinin olayları ve Bella ile Edward'ın romanları onları birlikte gösteriyordu.Birkaç seçenek ve neden Edward daha uygun görülüyordu:
• Edward, Bella'yı korumak ve yanında tutmak için her şeyi yapardı. Bella'nın güvenliği için hiçbir riski göze almazdı.
• Onlar birbirlerine çok derin duygular besliyorlardı. Birbirlerini çok seviyor ve birlikte olmayı hak ediyor gibi görünüyorlardı.
• Edward, Bella'nın her ihtiyacını karşılamaya hazırdı. Ona sonsuz sevgi ve saygı gösteriyordu.
• Onlar birbirlerini tamamlıyorlardı. Bella, Edward'ı daha insani bir vampire dönüştürürken; Edward de Bella'yı daha cesur ve güçlü bir kadın haline getiriyordu.
• Diğer seçenekler olan Jacob veli Emmett ise Bella ile asla uzun vadeli bir ilişki sürdüremeyecekleri düşünülüyordu. Çıkarları ya da doğaları uyuşmuyordu.
• Stephenie Meyer de kendisi serinin bittiği noktada Bella ve Edward'ın birlikte olmasını tercih ettiğini söylemişti.
Bu yüzden Alacakaranlık serisinin sonunda Bella ve Edward'ın birlikte olması en doğru seçenek olarak görülüyordu.
Tabii ki de Edward'dı. Bella kitapta kaç kere ikisinin arasındaki farkları vurguladı. Jacob Bella'nın küçük ve aptalca kararlarına tahammül edemezken Edward ona olan aşkı yüzünden gözü kapalı kabul ediyordu. Ayrıca Bella üçüncü kitapta Edward'a şöyle demişti, 'Seni daha çok seviyorum.' Jacob çok iyi kalpliydi ve dünyalarında Bella'yı Edward'dan sonra mutlu edebilecek tek kişiydi. Ama Bella Jacob'u seviyordu, Edward'a ise aşıktı...
Jacob'u pek sevemedim ya. Evet onun hep arkasında oldu, destekledi, Bella evlendiğinde bile sevmeye devam etti. Ama Edward onun için tüm kuralları yok saydı ve çocuk yaptı.
Cocugu bilerek yapmadilsr olmaz zannediyolsrdi oldu o yuzden fedaksr falan degil
Cevap
48Cevap
Bella çok zilli bir şeydi. Bence ikisini de hak etmedi :D
Edward tabii ki. İkisi de birbirine çok aşıktı.
Edward tabiki. İlk birbirlerini gördükleri andan beri çekim vardı aralarnda jacop en baştan beri tanıştı ama hcbir çekim olmadı Edward ortaya çıkınca mı jacop un aşık olası tuttu.
Sümüklü bir kadin için bunlara ne garip vardi simpleri ya. Ben vampir veya gurt adam olsam 5-6 kızı idare eder keyfime bakardım
Kazikli voyvoda Reisten ders alamamis yampir reis dndhdjjd
Bence jacob çünkü hem jacob onu cok seviyordu hemde aralarında ki vampi kurt adam bağı bence daha çekiciydi🌹♥️
Bence Edward ile Jacob evlenmeliydi. Bella boşta kalsın, dünyası şaşsın.
En sevdigim serilerden birisi. Edward ve bellanin evlenmesini dogru buluyorum, Jacob ile evlenseydi bana sürpriz olurdu, seri bu kadar heyecan verici olmazdi diye düşünüyorum. Favori oyuncum Alice'ydi 😇🥳
Gariban Jacop emice kafası uçmuş jxh Edward doğru bir karardı. Yeni doğmuş bebeğe de mühürlenmişsin adamı şeytan taşlar gibi taşlarla burada vallahi Jdhs neyse saçmaydı ama kendini izlettirdi bir şekilde helal...
Hiç izlemedim ama bence bekar kalsa daha iyiymiş ikiside serseriye benziyo 😀
Jacob'a çok uzulmustum ama. Aklim. hep edward'daydi😂😂
Bshshd dimi yaa. Biri çok koruyucu iken. Biri çok uçuk. 😂😂
Bence Edward olmalıydı aralarındaki çekim çok hoştu
Jacob ona aşık değildi ki aslında. Bir nevi kaderdi onunla arasındakiler. Jacob Renesme'ye mühürlendi. 😁
Ben Edwardcıydım her zaman. 😂
Ben Jacop’cuydum ya çok kral adamdı 😄
Bendim
Bence Jacob ile Alice evlenseydi. Şu serideki en kral karakter
Jacop da bellanın kızını almıştı diye hatırlıyorum :D
Evet öyle bir şey olmuştu bağlanmışlardıı
Onu bunu bilmemde ben Alice ile evlenirdim orası kesin.
Jacob güzel sevdi. Bella ikisini de hak etmiyor bu arada
Jacop daha yakışıklı geliyordu. Ben onu seçerim diyordum küçükken. 😂😂😂
Kristen Stewart'a lezbiyen rolleri daha çok yakışıyor
Jacob zaten Bella ile Edward'in kızına mühürlenmişti. O yüzden hakeden değil de olmasi gereken Edward idi.
Jacop güzel sevdi falan diyenler var bu it anasına bakıp kızını aldı olm.
Pek de umrumda değiller açıkçası ama Edward'la evlenmesi daha iyi
valla kim kimle evlenirse evlensin ben sevgilimle evleneyimde
Bence Jacob tercih edilmeliydi. Edward'ın kol kası bile yok 🥹
Üzülme beee o da Bella’nın kızını aldı kflelfldlf
Umrumda değiller :D
Çünkü diziyi hiç izlemedim.
Bilgim yok yani bu konu da
Yonetmen. oyle istemis diger yandan sen de olsan aynisini yapardin simdi kalkip da duygu somurusu yapmana gerek yok
Ne üzüldün kadın ikisiylede yaşadı.😂
jacob’tu ya 🥺
Edward ile evlenmesi doğru bir karar oldu.
jacob'a hep üzüldüm
biraz özet geçebilirmisin busecim
Jacob busecim
İzlemedim. Çok şey mi kaybettim sence?
Jacob'ın Bella'nın kızına aşık olduğunu düşünürsek cevap belli gibi.
Jacob kötü değildi ama Edward doğru bir karardı.
alaca karanlığı küçükken izlediğimde jackob daha çok seviyordum
o zaman çok üzülmüştüm adward ile beraber olunca şimdi ise kesinlikle iyi ki adward ile olmuş diom
18 lik çıtırı daha doğarken aldı ama hem bella da annesi oldu daha ne istesin
Hak edeni bilmem ama kurt adamı tutuyordum
Bella'ya eyşan diyebilir miyiz? 😄
İzlemedim onun için bir fikrim yoktur
tabii ki de edward.
Edward en iyisiydi
Bella'dan daha iyilerine layıklar
Sevgi mi aşkmı bu sorunun cevabı koca bir boşluk
Jacob ile çok yakışıyorlardı💋
Edward tabi ki Bella ya o filmden beri sinirliyim
hiç izlemedim. saçma entrikalar.
Jacop yaa 😅
Edward
Bendim o ben...
Tabiki Edward ile evlenmesi doğru bir karardı.
Soru saçam bu arada kız zaten sevdiyle evlendi sevdiyide Edward
Benim gönlüm Jacob 'tan yanaydı. Ah be Jacob :(
Jacob gitti kızıyla evlendi yaa ıy
izlediğim en saçma vasat filmdi
Jacob tabiki karizma adam zaten her filmde en çok seven kaybeder
Edward tabii ki.
Gayet tabii Donald Trump
Edward 🧸😇
gerçekten i dont care about it :D
hiç izlemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?