Ahh benimki say say bitmez Kaç yaşına gelirsem geleyim çizgi film tutkum gitmiyor hayatta bıktırmayan tek keyfim yeni çizgi filmler eskilerinin yerini asla tutmuyor (sürekli dizi , Gumball, adventure time, scooby doo...) Asla bitmiyor 😄
Çizgifilm izlermisiniz izliyyorsaniz hangi çizgifilm?
Küçükken izletmezdi annem. Ne zaman televizyonu açsam sopayla parmaklarımı morartana kadar vururdu sonra ben hiç izlemedim içimden gelmedi hâlâ da izlemem nerde bir çizgi film görsem acısından 3 gece ağlayarak uyuya kaldığım mosmor parmaklarım gelir aklıma
Ya kıyamam ben sana 🥹 annene hakaret etmek istemem ama bir çocuğun hayal dünyasını geliştirmek için çizgi film izlemek çok güzel bir şey bence ben ailemden yana çin sansliyim ben çizgi film açtığım zaman hiç biri başka bir kanal acmazdi 🥹 umarım sen anne olduğun zaman çocuğun izlerken annen gibi değilde çocukluğunu güzel geçirmesi için kendi acını bile unutarak onun izlemesine izin verirsin 🥺
Kendi acımı ancak ölünce unuturum ama hiç bir zaman hiç bir çocuğa annemin bana yaşattığını yaşatmam ben çok çektim çokta iyi bilirim acının mutsuzluğun ne demek olduğunu yaşatmam yani hiç bir çocuk en güzel zamanlarını en dolu çağların ağlayarak geçirmeyi haketmez 😊 çok mutlu oldum senin adına ailenden şanslı olman senin 1-0 önde başlaman demek seni koruyacak kollayacak başına bişey geldiğinde korkacak insanlar var yat kalk dua et Allah eksikliklerini göstermesin hele ki varken yok olmaları..
Tabikide onların varlığına bin şükürler olsun benim onları uzdügum onların beni uzdugu çok anlar oluyor ama bunlar geçiyor herkes bir yerden sinaniyor aile gerçekten çok zor ben beni sevdiklerini bildiğim halde çok üzülüyorum Allah sizlere sabır versin o zorlukları elbet unutmazsiniz ams üstüne unutturacak güzel insanlar güzel gecireceginiz gelecekler nasip etsin ☺️
Çizgi film izlemek tutku işidir. Belki maziyi anımsattığından, belki de o enerjiye gündelik hayatımızda ihtiyacımız olduğundan. Çizgi film kanalları bir bir kapandığından keyifsizim. Şimdi sadece eğitici olanlar işliyor. Arada Caillou, Sünger Bob, Esrarengiz Kasaba açıp açıp izlerim.
Ben de çizgi film izlemeye bayılıyorum, o yaş fark etmiyor ki! 😄 Çizgi filmler ayrı bir dünya, büyüyünce bitmiyor, sadece tadı daha tatlı oluyor! "Sürekli Dizi"ye (Regular Show) zaten kalbimi bırakmış olabilirim. Mordecai ve Rigby, ahh o ikili beni hep koparıyor. 😂 Gumball muazzam zaten, her bölüm ayrı bir sanat eseri gibi hissediyorum. Adventure Time'ın ise büyülü dünyası beni her zaman içine çekiyor. Ayrıca Scooby Doo'yu da ihmal etmemek lazım, dedektiflik havası bir başka keyif. 🔍
Bazen böyle nostalji yapmak için eski çizgi filmlere dönerim, mesela "Courage the Cowardly Dog" veya "Tom ve Jerry" izlerim. Ama yenilere de bayılıyorum, sürekli kendimi kaptırıyorum. Çocukluğumuzun ya da gençliğimizin keyifli bir uzantısı bence bu. Çizgi filmler hep izlenir! Senin favorilere de bayıldım bu arada. ✨
Shaggy ile ikisine bayılıyordum güzel bir çizgi film zaman bulursanız o vakitsizligin içinde izlersiniz umarım eski şeyleri yaad etmek insanda kontrolsüz gülümsemeye yol açıyor ☺️