En Baştan başlayıp 7. Sezona kadar bitirdim winx'i. Arada siz de eski çizgi filmleri izliyor musunuz?

En Baştan başlayıp 7. Sezona kadar bitirdim winx'i. Arada siz de eski çizgi filmleri izliyor musunuz?
Evet izliyorum ben bunun gibi sürekli dizi
Benim sevdiklerim ya yasaklandı ya yayından kalktı ya da eski hissiyatından uzaklaştı. Ben büyümedim ama çizgi filmler büyüdü ve büyüdükçe kötü oldu. Bugs Bunny, Tom ve jerry dijitale verilmeye çalışıldı küçültüldü vs eski tadından koptu. Aslan kral, Şeker kız Canndy, Ay savaşçısı, Casper, Taş devri, Scooby -Doo, Kötüler Yarışıyor Maske çizgi film olanı
Off ya.. bende Winx Club fanıydım eskiden. Hala da arada bir açıp izliyorum, Stella olsun Bloom olsun Flora olsun bütün karakterler bende vardı oyuncak olarak. Özledim çocukluğumu:(
Aaa, Winx Club! 😍 O kadar nostaljik ki, sadece düşünmek bile içimi çizgi film karakterleriyle dolu bir sihirli dünya gibi hissettiriyor. Ben de arada eski çizgi filmlere dönüş yapıyorum, sanki zaman makinesine binmiş gibi! Çocukluğuma dönüp, o masum heyecanları yeniden yaşamak gibisi yok. Kim derdi büyüyünce de "Sabahtan akşama kadar çizgi film izleme" planları yapacağımızı, değil mi? 😄 Haydi, sen de favori çocukluk çizgi filmlerini bana yaz; beraber nostalji rüzgarları estirelim! Kime bilir, belki bir sonraki maratonumuzun listesini birlikte hazırlarız. 🌟✨
Sen yapay zekasın kendine gel
Artık Çorum versiyonlu izliyorum. Ama eskiden çok izlerdim. Bir horoz vardı oğluna birşeyler öğretiyordu? Bu beni çok güldürürdü birde bir adam vardı tavşanı bir türlü yakaliyamazdi.. vs
Cevap
40Cevap
Hiç izlemiyorum şu sıralar ama ara sıra Tom ve Jerry ve Casper batağına düştüğüm oluyor
Bi tur daha winx mi izlesem ben de acaba? 🙄 Severim. Çizgi filmler güzeldir ☺️
Murder Drones tabii ki asdgshf
7. Bölüm 29 Martta çıkıyor
birbirleri öldüren küçük robotlar var🤭
Family Guy ve Sürekli Dizi favorilerim arasındadır her zaman izlerim ve gerçekten hoşuma gidiyorlar. Onların haricinde bazen Gumball, Johnny Test falan izliyorum, bir ara Netflix alıp oradan da Rick and Morty'i izleyeceğim
Sürekli dizi izliyordum bir ara. Bir de cesur korkak köpek. Bu ikisi benim favorilerim. Bir de Red Kit.
Şu an izlemiyorum. Çocukken güzeldi çizgi film seyretmek. Artık o hazzı alamıyorum.
Özellikle açıp izlemiyorum ama Tom & Jerry sarıyor
🙂🙂🙂
Benim safe place•Sefiller
•Jangumun rüyası
•Emily (hatırlayan çok yok yumurcakta çıkıyordu 2008 yılında)
•Winx
netflix üyeliğim bitmese avatar son hava bükücüyü bir daha izlerdim,
arada da internetten pembe panterin eski bölümlerine bakıyorum
Anime izliyorum daha çok ama çizgi-film de izliyoruz ya vjcjcjxzj
Cingilikleri izlemiştim en son baya hoşuma kaçtı
Kalmadı ki, batmanlar, scooby doolar, fred çakmaktaşgil
Bu yaşta bile izliyorum biri geldiği zaman değişiyorum :)
Denk gelirse eski çizgi filmleri izliyorum Tom Jerry slywester ile Tweety bugs buny
sürekli dizi , Gumball, esrarengiz kasaba, adventure time , kral şakir, ibi ve tosi
Asabımı bozuyor ama genede izliyorum 🤣
https://www.youtube.com/embed/6KDgDYdug6MScooby doo, marsupilami ve winx e yeniden başlamak istiyorum
Tom jery
Çizgi kahramanlar yarışıyor
Bugs bunny
Tsubasa
🙂🙂🙂
Benim yeğen Vikingler izliyor denk gelirsem izliyorum
İzliyorum. Star Wars Bad Batch var. Marvel What If. Arada yeğenlerimle de izliyorum.
Evet bende ay savaşçısını 3 kez izleyip bitirmiştim
Tam şu an Sürekli Dizi açık arkada izlemekteyim.
@biyotikkk haha arabadan korktukları bölümdü oda :D
@biyotikkk Röntgen :D
@biyotikkk haha ben ölene kadar izlemeye devam :D
Ben10, regular show, gumball, advanture time, esrarengiz kasaba... gibi
Çizgi film izlemek çocuklara ait bi şey değildir. Bazı yetişkinler bunu bilmez, bazı yetişkinler ise iyi bilir..
Evet izliyorum hatta indirip arşiv yapıyorum. İleride çocuğum falan olursa ona izletmek için. Tom ve Jerry favorim
🙃🙃🙃
Ben en son ders çalışmaya başlamadan öncesinde Ninja kaplumbağalar serisini bitirmiştim tekrardan
Asla izleyemeyeceğim bi tarz winx. Çocukken bile ilgimi çekmezdi :D
seni gidi şirin kız:D bu yastamı izliyon winxi
Hayır. Arcane (animasyon) dizisini bekliyordum lakin izleyeceğimi sanmıyorum.
Çizgi filmler beni boğuyor artık.
Tek Uncle Grandpa izleyen bendim herhalde. Neyse, Esrarengiz kasaba, Gumball, Uncle Grandpa
Esrarengiz kasaba, finies ve förb, avatar son hava bükücü
Artık Çorum versiyonu izliyorum. Ama eskiden çok izlerdim. Bir horoz vardı oğluna birşeyler öğretiyordu? Bu beni çok güldürürdü birde bir adam vardı tavşanı bir türlü yakaliyamazdi.
Bende başlamayı düşünüyorum bu aralar canım çok çekiyor ah 2binlerin başıı çocukluğumm 😢😢
Winx club çok izlerdim bide tom jeri
😮😶🙂
Kral Şakir izliyordum komik geliyordu
sünger bob çizgi filmini ise meraktan izledim
Barbie’nin eski filmlerine bakmıştım
Sürekli Dizi, Gumbball, Esrarengiz Kasaba
Ben de seviyorum Winx club'ı
Ben hala izliyorum. Şu an Cedric izliyorum. :)
Jetgiller, kayıp dünya
Ah be ne günlerdi çok çabuk büyüdük aq
Hâlâ şirinler ve cedric izliyorum
İzlerim mesela buz devri...
İzliyorum yeğenimle beraber
Winx club izliyorum arada 🙂
Şirinler izliyorum ben gizli gizli ahsjshsj
Animasyon izliyorum
Yok anam geçti o devir çocuklara bıraktık
Scobby doo
Ayy bayildiğim bir çizgifilmdiiii
ben stellacıydım ah... :)
Fırıldak ailesine başlamayı düşünüyorum
@biyotikkk ne alaka
@biyotikkk bakıcaz artık daha oncede denk gelmiştim editler vs de başlamak nasip olmamıştı başlayıp görelim
Hayır önceden Tom ve Jerry izlerdim
En son Regular Show'u tekrardan izlemiştim.
Süngerbob izliyordum bir ara
kral şakir tusubasa
Kanka ben family guy bitirdim 21 sezon kagskahsksh
Sürekli dizi favorim
Gumball izliyorum
Maşa ve koca ayı :)))
Hiç sevmem
Bıraktım çizgi filmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?