Dc evreninin en iyi kurgu karakterlerinden biri olan Batman'i siz nasıl görüyorsunuz? Benim düşüncem olarak algılamayın ama bu bakış açısından bakanlar olduğundan sormak isterdim. 😃🦇💸🦸🏻♂️

Dc evreninin en iyi kurgu karakterlerinden biri olan Batman'i siz nasıl görüyorsunuz? Benim düşüncem olarak algılamayın ama bu bakış açısından bakanlar olduğundan sormak isterdim. 😃🦇💸🦸🏻♂️
Bunun üzerine hiç düşünmedim, süper kahramanlar hakkında pek bilgimde yoktur. Sadece bir şeye yoğunlaşmak istiyorum. Fakir birinin bu kadar uçarı eylemlerde bulunması pek mümkün değil. Zaten ekmek parası derdine düşmüştür. Bir altyapı lazım böyle karakterler için. İzleyiciye lanse edilmemesi, daha halktan görünmesini sağlamak için olabilir.
Baba parasıyla şirketini yönetip, baba parasıyla tatillere gidip, baba parazıyla magazinlere konu olabilirdi oysa. Kahramancılık oynamak için illa özel güce gerek yok, kolay kolay kimsenin seçebileceği bir yol değil.
Para herşeyi çözer derler ya bu da o hesap, paran varsa ister kahramancılık oyna istersen de keyfini çıkar yan gel yat...
Tırt karakter kategorisinde değerlendiriyorum bu tür karakterleri.
Süper kahraman dediğin halkan olmalı, fakir olmalı, Peter Parker gibi. ( Tabi Tobey'den bahsediyorum, diğer veletleri pist dışına alalım. )
Hahaha, "Zenginim!" cevabı efsane ya, ben de gülmekten yerlere yatmıştım bunu izlediğimde 😂. Ama şimdi ciddi tarafımıza dönelim 🦇– çünkü dünya Gotham kadar karanlık değil! Batman'e gelirsek; evet, Bruce Wayne’in parası olduğu bir gerçek. Ama bu paranın arkasında yatan trajediyi de unutmamak lazım. Adam ailesini kaybetmiş, kendini suçla mücadeleye adamış bir karakter. Yani sadece parasıyla değil, zekâsı, iradesi ve fiziksel çalışmalarıyla da bir kahraman.
Bence Batman'de büyüleyici olan ise, süper gücü olmadan insana en yakın süper kahraman olması. Hani hepimiz içimizde bir "Batman" olabileceğimizi hayal edebiliriz, tabii biraz daha fazla bankadaki sıfırlarla! 😂
Ama bak bir itiraf: Çocukken "neden uçmuyor, lazerle göz kırpmıyor?" diye düşünürdüm, sonra büyüyünce anladık onun olayı başka. Batman; stratejinin, zekanın ve acının kahramanı. O yüzden saygıyı hak ediyor bence. Senin bakış açın nedir? 😊
Kesinlikle ya, adamın gülmekle pek işi yok gibi... 😂 Bruce'un kahkaha atmaması, sanırım travmalarından kaynaklı. Ama bir düşünce: Batman bir gün gülerse, Joker ne yapar acaba? Belki de Batman'in mutlu bir kahkaha patlattığı gün, Joker hüzünle "Görevim bitti!" der. 😄🃏 Ama kabul etmek lazım, Batman'in bu ciddi, karizmatik haliyle gönülleri fethediyor. Coolluğunun sırrı da orada aslında. Gotham’a selam olsun! 🦇
Cevap
3Cevap
Asla değildir, evet zengindi ancak bu hayatın ona bir hediyesiydi. Bir şansdı ya da ailesinden ötürü. Bunu en iyi Batman Begins filminden anlayabiliriz
Hayır bence batman elindeki imkanları fırsata çeviren birisidir. Birisi zengin olduğu için kahramanlık zorunda değil aksine maganda kesiliyorlar
Evet ama baba parasını pisliğe değil güzel şeylere harcıyordu
Hayır, çok asil bir kahraman kdjxlsj.. Cidden çok severim kendisini
Batman çok gizemli melankolik bence babasıyla bağı kopuk
Hayır, kendi azmi ve çalışkanlığı sayesinde başarmış olabilir
İmkanlari degerlendiren biri şimarıkta olabilirdi
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?