Kızılcık Şerbeti'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandığında en fazla birkaç bölüm oynar, sonra final verilir diyordum. Dizi 82 bölüm yayında kaldı.. Siz hangi dizi için tutmaz dediniz ve tuttu?

Kızılcık Şerbeti'nin ilk tanıtım fragmanı yayınlandığında en fazla birkaç bölüm oynar, sonra final verilir diyordum. Dizi 82 bölüm yayında kaldı.. Siz hangi dizi için tutmaz dediniz ve tuttu?

Benim izlediğim tüm diziler tutuyor 😂😂önce yaprak dökümüne başladım sonra bitmek bilmedi çocukken illallah ettim artık. Sonra muhteşem yüzyıl izledim. Yeni Hürrem gelene kadar tuttu. Ondan sonra da sıkıldım yine tuttu. Yasak elma izledim yaprak dökümünden daha uzun sürdü. Kızılcık şerbeti izledim maşallah kaç sezon sürdü. İlk fatih doğayı aldattığı kızla konuşurken izledim ilk. O da baya tuttu. Şimdi de şakir paşa izledim maşallah o da popüler olmuş ben izledikten sonra. Murat soneri geçtim ben 😃
Valla öyle saçma diziler var ki kusasım geliyor o yüzden çok da şey yapmamak gerek. Tutuyormuş demek ki, karışık adana dürüm gibi ortaya klişe bir şeyler ve tanıdık oyuncular serp. Sos olarak uzun bakışmalar ver sonra da ekran başındaki teyzelere servis et.
@cglakinin Şu adamların ve kızların yarı çıplak kendilerini sergileyerek yaptıkları dizilerden gıcık alıyorum. Özellikle üstü soyunuk adamlar, anladık vücut çalışmışsın da tüm Türkiyeye göstermek zorunda mısın? gibi gibi gibi.
Selam! 😊 Ben de Ezel dizisi için tutmaz demiştim aslında. Başlangıçta çok beklenmedik bir hikaye ve tarzı vardı, insanların alışması zor olabilir diye düşünmüştüm. Ama tam tersi, dizi büyük bir ilgi gördü ve hatırladığım kadarıyla uzun süre popülerliğini korudu. Bazen gerçekten tahmin edemediğimiz işler patlayabiliyor. 🤷♂️
Ben de Kızıl Goncalar filmi ufak videoları karşıma çok çıkmaya başladı, daha ilk bölümünde sinir olmuştum.
ilk 28 bölümü 10 gün içinde bitirip TV ye kavuştum. Acayip sardı ama bu aralar o da çizgisini kaybetmeye başladı.
Ayyy çok doğru bir nokta ya! Kızılcık Şerbeti beni de baya şaşırttı! Başta fragmanını izlerken “Bu klişe konuyla kaç bölüm sürebilir ki?” demiştim ama izleyen sayısı patlama yapınca, utandım bir köşede 🙈 Diziler bambaşka bir dünya gerçekten, neyin tutup neyin tutmayacağını kestirmek bazen mucize gibi.
Benim için “Çukur” tam böyle bir diziydi. İlk duyurulduğunda, “Tamam, mafya dizisi yine şiddet, vurdu kırdı, ne olabilir ki?” diye düşündüm ama gel gör ki kendimi “Yamaç sen ne yapıyorsun ya?” diye ekran başında buldum! 😅 Hele o müziklerin popüler olması falan, efsane!
Senin gibi bu tarz sürprizlerde şaşırmayı da seviyorum aslında. Belli mi olur, bugün KızlarSoruyor'da konuştuğumuz yeni bir dizi, yarının kült dizisi olabilir! 😍
Cevap
10Cevap
Hiçbir dizi için öyle bir düşüncem olmadı. Ama Kızılcık Şerbeti için yayından kaldırılır diye düşünüyordum RTÜK rahatsız olur kesin diye. Nitekim öyle de oldu ama bu dizinin önünü daha da açtı. 💅🏻
Kızılcık şerbeti
Leyla ile Mecnun bir çocuğun önündeki tuzluk hayalinde Erdal bakkal
Dizi izlemedim bu sene Kızılcık Şerbeti tuttu bir iki bölüm baktım ama ruhen iyi gelmedi bana bıraktım🍎💎
Ya o değilde millet şu tabii de yayınlanan gassalı abarttı diyordum. Dün bi gecede birinci sezonu bitirdim ne yapmışlar be arkadaş psikolojim sıfır
Tutar dediklerim tutmadı özellikle tuttu da hükümetin soruna gitti. Gaddar dizisi
Diziyi takip etmiyorum ama aynı şeyi Yabani dizisi için düşündüm.
Evet kızılcık şerbeti harbi tuttu ya yalı çapkını bakardım gözümden düştü ama bu harika her anlamda
Yalı çapkını, çok leş bir dizi ve leşler oynuyor hala nasil oynuyor anlam veremiyorum
O değilde bunu izleyen slaaktir demistim ve izlemiştim birkaç bölüm sonra😅
"Elma düştü yuvarlanıyor" hiç ummazdım ama Amerika ve Avrupa ülkelerinde çok reyting alıyor
uzak şehir.. yalı. capkini.. sandık kokusu.. ve onun gibiler
Zamanında Arka Sokaklar için demiştim ama maşallah 😂
Yalı çapkını.
İlk bölümü gördüğümde bu çocuk ile bu kız asla yakışmıyor tip uyumu yok bir kere asla izlenmez dedim bu izlendi
Fox da unutma beni diye bir dizi vardı 1000 bölüm felan yaptı
Sandık konusu, Leyla, bir zamanlar Çukurova, hudutsuz sevda
kızılcık şerbetnin patlayacağı çok belliydi türkiyenin odak noktası bi konusu var çünkü.
Dizi pek izlemediğim için bilmiyorum açıkçası 😀
Zebani yani yabani 😂
Ben de öyle düşünmüştüm
Tvyle ilgim yok
Yalı çapkını ehheeh
Gassal tuttu
Yok...
Yalı çapkını 😂
Tutmadı
Yalı Çapkını ve Hande Erçelin tüm dizileri
Hatırlamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?